Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Δήμαρχος Ακτίου -Βόνιτσας: το δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Σκιαδαρέση

Δήμαρχος Ακτίου -Βόνιτσας: το δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Σκιαδαρέση

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη προκάλεσαν οι προσβλητικές για τους Αιτωλοακαρνάνες αναφορές του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρη Σκιαδαρέση. Ο κ.Αποστολάκης καλεί το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Λευκάδας να καταδικάσουν τη συμπεριφορά Σκιαδαρέση. H δήλωση Αποστολάκη:

Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 16 Μαϊου 2020 έγινα αποδέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών από συμπολίτες μου που εξέφραζαν την αγανάκτηση τους για τη δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδας στην οποία αναφερόταν με απαξιωτικούς, ρατσιστικούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τους «γείτονες της Λευκάδας» (κατά τη φράση που χρησιμοποίησε), στους οποιους αναμφισβήτητα συμπεριέλαβε και τους συνδημότες μου.
Είμαι απολυτα βέβαιος ότι οι θέσεις που εξέφρασε ο κ. Σκιαδαρεσης δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση ούτε τους πολίτες της Λευκάδας αλλά ούτε και τις θεσμικές αρχές του νησιού, και αυτό το επιβεβαιώνω προσωπικά με βάση τη διαχρονική και δημιουργική συνεργασία μας και από τις σχέσεις που έχουμε οικοδομήσει.
Όμως, σε κάθε περίπτωση η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά ενός θεσμικού οργάνου σε δημόσια τοποθέτηση του, φρονώ ότι δε θα πρέπει μείνει στο απυρόβλητο.
Για το λόγο αυτό θα πρέπει άμεσα ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδος να καταδικάσουν τη συμπεριφορά του κ. Σκιαδαρέση με τον πλέον εμφαντικό τρόπο και μάλιστα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου σας.
Τέλος αναμένω την ευαισθησία του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λευκάδας για την ανάρμοστη συμπεριφορά του Προέδρου του, θεωρώντας ότι η έκφραση της συγγνώμης δεν αποτελεί πάντοτε την «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τους θεσμικούς φορείς.
Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.