Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Δήμαρχος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου υπέγραψαν το σύμφωνο συνεργασίας για το “Ανοικτό Κέντο Εμπορίου”

Δήμαρχος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου υπέγραψαν το σύμφωνο συνεργασίας για το “Ανοικτό Κέντο Εμπορίου”

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ο «ΕΡΜΗΣ» Πάνο Μπεσίνη για την υλοποίηση του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Αγρινίου» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα μεγάλο και απαιτητικό πρόγραμμα, που απαιτεί συνέργειες. Η προετοιμασία για την κατάθεση της πρότασης ήταν εντατική και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι, τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, ο εμπορικός κόσμος δοκιμάστηκε σκληρά. Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου μπορεί να δώσει νέα ώθηση και δυναμική ανάπτυξης στην πόλη. Με τις παρεμβάσεις που προωθούμε αναδεικνύεται η ταυτότητα της περιοχής και αναβαθμίζεται η εμπορική δραστηριότητα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα.Στόχος είναι η οργανωμένη και συστηματική ανάδειξη του εμπορικού κέντρου, η εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών εμπορικών επιχειρήσεων.
Το Αγρίνιο αλλάζει. Δημιουργούμε βήμα βήμα μια πόλη αισθητικά αναβαθμισμένη με σύγχρονες αναφορές».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.