Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Δήμαρχος Θέρμου: Αμέτρητα τα νομικά «χαστούκια» σε Κασόλα – Παπαδημητρίου & Σια και για τον ΤΟΕΒ Χρυσοβιτσας

toev
«Αμέτρητα τα νομικά «χαστούκια» σε Κασόλα – Παπαδημητρίου & Σια και για την υπόθεση του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας» είναι ο τίτλος ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα το γραφείο τύπου του Δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα, με την οποία γνωστοποιεί την εξόφληση οφειλής του αντλιοστασίου άρδευσης – ύδρευσης της Τ.Κ Κάτω Χρυσοβίτσας, λόγω διακοπής ηλεκτροδοτήσεως. Ειδικότερα, πρόκειται για την αναφορά που κατατέθηκε για την διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου, που όμως απορρίφθηκε, σύμφωνα με την δημοτική αρχή Θέρμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Είναι γνωστό ότι η πολιτική του «αρχηγού» της αντιπολίτευσης Θέρμου στηρίζεται στις συνεχείς αναφορές , ενστάσεις και σε κάθε άλλο εργαλείο που υπονομεύει το δήμο και προσπαθεί να ματαιώσει κάθε θετικό του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα και της παράταξης των πολιτών του 65% στο Θέρμο.
Αφού επί δύο χρόνια μας βομβαρδίζει με ανακοινώσεις και αναφορές στην υπόθεση του ΤΟΕΒ Κ. Χρυσοβίτσας , επιστρατεύτηκε ο συνεργάτης του, πρώην έμμισθος αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου, αναπαρήγαγε τις ανακοινώσεις Κασόλα και προέβη σε Αίτηση – Αναφορά για διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου κατά του δημάρχου , γιατί εξόφλησε οφειλή του αντλιοστασίου άρδευσης – ύδρευσης της Τ.Κ Κάτω Χρυσοβίτσας , λόγω διακοπής ηλεκτροδοτήσεως , για να μην μείνουν οι κάτοικοι χωρίς πόσιμο νερό . Η αυτονόητη νόμιμη ενέργεια του δημάρχου για την ομάδα των υπονομευτών και τον υποκινητή τους ήταν «αδίκημα».
Κατόπιν ελέγχου και παραθέσεως όλων των στοιχείων της υπόθεσης , ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η από 11-11-2017 αναφορά του τέως «εμμίσθου» και με απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου , Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, αποδεικνύεται η σύννομη άσκηση των καθηκόντων του δημάρχου και καταλήγει αυτή : «…θεωρούμε ότι δεν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες διερεύνησης ενδεχομένων πειθαρχικών ευθυνών του κ. Δημάρχου Θέρμου , καθώς η ανωτέρω εξόφληση οφειλών προς τη ΔΕΗ έλαβε χώρα στα πλαίσια υφισταμένης συμβατικής σχέσης με το δήμο Θέρμου και για παροχή ρεύματος αντλιοστασίου , το οποίο κατά το χρόνο διακοπής ρεύματος εξυπηρετούσε και τις ανάγκες υδροδότησης τοπικής κοινότητας του Δήμου…».
Είναι φανερό ότι ο κ. Παπαδημητρίου πρέπει να σκέπτεται τι υπογράφει , τι καταγγέλλει και ο κ. Κασόλας να καταλάβει , ότι το δικό του «έπος» έχει άλλες χρυσές σελίδες που θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε βίβλο . Ελπίζουμε όμως ότι την τακτική του να την καταλάβουν οι υπόλοιποι που ακόμα τον «εμπιστεύονται» για να πάψουν να «χρησιμοποιούνται» από τον ίδιο εις βάρος των δημοτών και να συνυπογράφουν τις καταγγελίες του.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ

    Γιατί κ. Δήμαρχε εξοφλήσατε οφειλή του αντλιοστασίου άρδευσης – ύδρευσης της Τ.Κ Κάτω Χρυσοβίτσας , λόγω διακοπής ηλεκτροδοτήσεως. Ποιός σας νομιμοποιεί να πληρώνετε οφειλές κακοπληρωτών και καταχραστών; Οι άλλοι τι είναι κορόιδα; Πάντως η ενέργεια αυτή του κ. Κωνσταντάρα ανήγει τους ασκούς του Αιόλου σε ότ

  2. ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ

    Πάντως η ενέργεια αυτή του κ. Κωνσταντάρα ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου σε ότι αφορά οφειλές προς ΓΟΕΒ ΤΟΕΒ Αγρινίου τις οποίες αν είναι σύννομος ο κ. Κωνσταντάρας πρέπει να πληρώσει και ο Παπαναστασίου και οι άλλοι Δήμαρχοι κ.λ.π. κ.λ.π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.