Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Δήμαρχος Θέρμου: ηττήθηκαν οι υπονομευτές για το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου του Γυμνασίου

Για «οριστική ήττα των υπονομευτών και των πολιτικών λασπολόγων» κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας αναφορικά με το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου  Γυμνασίου Θέρμου .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  το αρμόδιο Τμήμα  του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάνθηκε   για το σύννομο  των ενεργειών  , ενέκρινε το χρηματικό ένταλμα  και  σε λίγες μέρες    υλοποιείται το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου. Η ανακοίνωση:

Έργο διαμόρφωσης προαυλίου  Γυμνασίου Θέρμου : Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ των υπονομευτών και των πολιτικών λασπολόγων .

Χρειάστηκαν δυο χρόνια αγώνα  του Δημάρχου   και της δημοτικής αρχής Θέρμου  για να ξεκινήσει ένα αυτονόητο και κατεπείγον έργο   για τα παιδιά του δήμου μας  , τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς , όπως  η διαμόρφωση προαυλίου  του Γυμνασίου Θέρμου .

Ενώ εξασφαλίσαμε με κόπους τις πιστώσεις από τον Ιανουάριο του 2017 και επιλέξαμε λόγω της αναγκαιότητας του έργου και του επείγοντος  την νόμιμη διαδικασία της διαπραγμάτευσης  με έκπτωση , ατυχώς,  δεν υπολογίσαμε  την πολιτική εμπάθεια  του αρχηγού της αντιπολίτευσης  και ορισμένων δημοτικών  συμβούλων που λόγω  της τυφλής αντιπολιτευτικής μανίας  κατά του δημάρχου  και της βουλιμίας τους για την εξουσία  , χωρίς να σέβονται  τους μαθητές μας και τα τρία ατυχήματα  που συνέβησαν,  με κάθε τρόπο  προσπαθούσαν  να ματαιώσουν  οριστικά  την εκτέλεση του έργου !

Στην μεθοδολογία τους  ήταν  καθοδηγούμενοι  από τον πολιτικό τους «κηδεμόνα» γνωστό σε όλους μας ,  που επιθυμεί την παλινόρθωση  και την διαιώνιση της παρακμής  , προκειμένου να καλύψει  την  ανυπαρξία  της δικής του παρουσίας  και πρωτοστατεί σήμερα  στο παρασκήνιο  με την υπονόμευση  και την πολιτική κακότητα  κατά του νυν δημάρχου .

Με έξι (6)  τουλάχιστον ενστάσεις  οι γνωστοί κύκλοι  προσπάθησαν να ματαιώσουν  το έργο κατασκευής  του προαυλίου  , προκειμένου  να έχουν  σημαία αντιπολίτευσης  στις προσεχείς εκλογές,  όπως έπραξαν  και κατά τον αγιασμό έναρξης   των μαθημάτων της φετινής χρονιάς  στο Γυμνάσιο Θέρμου  . Επίσης ,  μόλις προχθές  την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 ,  ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Κασόλας προσήλθε ενώπιων  των διδασκόντων του Γυμνασίου Θέρμου , όπου διακήρυξε  …ότι ο ίδιος είναι ο σημαιοφόρος της διαφάνειας , των ανοιχτών διαγωνιστικών διαδικασιών και  παρέπεμψε την εκτέλεση του έργου για την επομένη δημοτική περίοδο , ενώ  έδειξε τον υπαίτιο της καθυστέρησης  όχι τον εαυτό του αλλά …τον δήμαρχο  .

Εδώ ισχύει  η ρήση  του Γέρου της Δημοκρατίας , «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

Το αρμόδιο Τμήμα  του Ελεγκτικού Συνεδρίου σε ολομέλεια  ΔΙΚΑΙΩΣΕ   τις επιλογές του Δημάρχου  και της Δημοτικής Αρχής και αποφάνθηκε   για το σύννομο  των ενεργειών τους , ΕΝΕΚΡΙΝΕ  το χρηματικό ένταλμα  και  σε λίγες μέρες    υλοποιείται το έργο διαμόρφωσης του προαυλίου χώρου  και άλλη μια δέσμευση μας γίνεται πράξη .

Για μια ακόμη φορά η υπονόμευση και η πολιτική λάσπη δεν «πέρασε», γιατί ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή  πολιτεύονται με διαφάνεια , αμεροληψία και ισοπολιτεία .

Μας ενδιαφέρουν οι επόμενες γενιές και όχι οι επόμενες εκλογές !

 

Θέρμο 7/12/2018

  

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης

    Μελέτη και ανοιχτός διαγώνισμος:ολοκλήρωση έργου σε ένα χρόνο
    Μαγείρεμα:ολοκλήρωση έργου σε τρία χρόνια
    Μπράβο δήμαρχε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.