Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Προσφέρει το 50% των απολαβών του και ο Δήμαρχος Αγρινίου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Προσφέρει το 50% των απολαβών του και ο Δήμαρχος Αγρινίου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δ.Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου διαθέτει και αυτός το ήμισυ των απολαβών του ,για δύο μήνες,στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπισή του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο κάλεσμα έχουν ήδη ανταποκριθεί οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου, Θέρμου, Ξηρομέρου και Αμφιλοχίας.

Το μήνυμά του αναφέρει: «Στο κάλεσμα ευθύνης δηλώνουμε όλοι παρών. Αυτονόητα προσφέρω κι εγώ το 50 % της αντιμισθίας μου στον αγώνα κατά του κορωνοϊού. Όλες αυτές τις εβδομάδες με τους συνεργάτες μου και όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Αγρινίου δίνουμε μια καθημερινή μάχη για να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και τους συμπολίτες μας.

Είμαστε μαζί με την κοινωνία, δίπλα στην κοινωνία. Όλοι μαζί καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό που απειλεί τους γονείς μας, τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους. Η προσπάθεια δεν θα σταματήσει μέχρι να σιγουρευτούμε ότι είμαστε όλοι ασφαλείς. Δεν πρέπει στιγμή να ξεχνάμε ότι κανείς από εμάς δεν είναι ατρόμητος.

Όλοι κινδυνεύουμε εάν δεν προσέξουμε. Μένουμε σπίτι για όλους αυτούς που φροντίζουμε και αγαπάμε».

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ο άνεργος....

    Να τους υποχρεώσεις όλους δήμαρχε….Γιατί όλοι παίρνουν μισθό…Ακόμη και αυτός που είναι πρόεδρος στο δημοτικό παρκην κάτι περνει και όχι μόνο αυτός….

  2. Ανώνυμος

    ΚΑΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ . ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ !!!!!!! ΔΗΛ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ?? CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.