Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Δήμος Αγρινίου: καινοτομία με βανάκι και μεικτό συνεργείο για τα ζητήματα της καθημερινότητας

Δήμος Αγρινίου: καινοτομία με βανάκι και μεικτό συνεργείο για τα ζητήματα της καθημερινότητας

koi-kathariotita-dimos-agriniou 1

Τους τελευταίους πέντε μήνες η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου έχει ενεργοποιήσει ένα λεωφορείο 11 θέσεων για τις ανάγκες τριών υπηρεσιών (καθαριότητας, αυτεπιστασίας και τμήμα πρασίνου).
Καθημερινά οι εργαζόμενοι σε αυτά τα τμήματα επισκέπτονται, κατόπιν συνεννοήσεως με τους προέδρους, Δημοτικές Ενότητες και πραγματοποιούν εργασίες καθαριότητας, αποψίλωσης βλάστησης και καλλωπισμού.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης αναφερόμενος στην σύσταση του μεικτού συνεργείου σημείωσε ότι πρόκειται για σημαντική καινοτομία του Δήμου Αγρινίου:
«Η Δημοτική Αρχή πιστή στην υπόσχεσή της να βρίσκεται στο πλευρό όλων των δημοτών με καθημερινή παρουσία, αξιοποιεί όλο το έμψυχο δυναμικό του Δήμου και την περιουσία του, ακόμη κι εκείνη, που ήταν εγκαταλειμμένη στις αποθήκες. Με γνώμονα αυτή την δέσμευση προχωρήσαμε σε μια πρωτοποριακή κίνηση. Για πρώτη φορά μεικτό συνεργείο των υπηρεσιών του Δήμου κάνει καθημερινά παρεμβάσεις στις Δημοτικές Ενότητες. Και ήδη οι κάτοικοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Για την μετακίνησή του συνεργείου θέσαμε σε λειτουργία παροπλισμένο vanaki που δεν είχε τεθεί ποτέ σε κυκλοφορία. Έτσι καθημερινά 10 εργαζόμενοι μεταφέρονται μαζί με τον εξοπλισμό τους και μπορούν να διεκπεραιώσουν την εργασία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συγκεκριμένη περίπτωση του λεωφορείου είναι αντιπροσωπευτική του «νοικοκυρέματος» που κάνουμε στις υπηρεσίες του Δήμου. Με σωστό προγραμματισμό και μειωμένο προσωπικό καταφέραμε να βάλουμε σε τάξη τα τμήματα και να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών».

koi-kathariotita-dimos-agriniou 2

koi-kathariotita-dimos-agriniou 3
koi-kathariotita-dimos-agriniou 4

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Που κάνει σέρβις το βανακι δεν μας είπανε

 2. Τέρης Χρυσός

  Στη φωτογραφία που απεικονίζεται ο αντιδήμαρχος ταιριάζει η λεζάντα:
  “Τραπεζιώτη εγώ καθαρίζω στα Αμπάρια”.
  Μετά την ξεφτίλα της χωματερής και του σκουπιδότοπου στην παιδική χαρά, προβάλλουν καινοτομίες…………………………………………………………..
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
  τακα τακα τακα τακατακα τα!
  Φιλιά
  Τέρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.