Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Περπατώ, ποδηλατώ, πατινάρω στο Αγρίνιο

Περπατώ, ποδηλατώ, πατινάρω στο Αγρίνιο

epi-evropaiki-imera-xoris-aftokinito
Ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου με την οποία καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην “Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο” η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.
Αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, οι Αγρινιώτες συμμετέχουν στην   «Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο», ακινητοποιούν τα οχήματά τους και παίρνουν μέρος στις δράσεις του Δήμου.
Ας μετακινηθούμε χωρίς εισιτήριο στις Γραμμές Μ1 και Μ2 του Αστικού ΚΤΕΛ Α.Ε. ας περπατήσουμε και ας χρησιμοποιήσουμε το ποδήλατο για μια βόλτα στην πόλη.
Σημείο συνάντησης η κεντρική πλατεία στις 9:30π.μ όπου  μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και πολίτες,  θα γνωρίσουν  το ηλιακό τρίκυκλο που έχουν κατασκευάσει οι φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών  Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής  από την Δ/νση Τροχαίας Αγρινίου και θα παίξουν στους κλειστούς δρόμους της πόλης παραδοσιακά παιχνίδια.
Στις 18:30μ.μ. μικροί και μεγάλοι θα συγκεντρωθούν στον Πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη  και περπατώντας, ποδηλατώντας και πατινάροντας θα διασχίσουν την οδό Παπαστράτου. Θα καταλήξουν στο Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο όπου στις 7:30μ.μ θα υποδεχθούν την φλόγα των εθελοντών Αιμοδοτών και όλοι μαζί θα επιστρέψουν στην Πλατεία Δημοκρατίας για το άναμμα του Βωμού.
Την ψυχαγωγία έχει αναλάβει η Παναγιώτα Θεοδωροπούλου (τραγούδι) και ο Παναγιώτης Ζαχαράκης (κιθάρα).
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν και στηρίζουν: ΑΚΤΙΝΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ του Δήμου Αγρινίου, ΕΛ.ΑΣ, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε., Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, Σύλλογος Δρομέων Υγείας , Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, Σύλλογος ΑΜΕΑ Περιφερειακής Ενότητας ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, Σύστημα Προσκόπων Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.