Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Δήμος Αγρινίου: Ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί την 1η Σεπτεμβρίου

Δήμος Αγρινίου: Ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί την 1η Σεπτεμβρίου

Από αύριο, Τετάρτη 1η  Σεπτεμβρίου  2021,  οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αγρινίου ανοίγουν τις πόρτες τους. Εξαιτίας εκτεταμένων εργασιών αναβάθμισης, δεν θα λειτουργήσει ο 6ος Παιδικός και Βρεφικός Σταθμός Αγρινίου.

Η σχετική ενημέρωση:

Από αύριο, Τετάρτη 1η  Σεπτεμβρίου  2021,  οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Αγρινίου θα υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Εξαιτίας εκτεταμένων εργασιών αναβάθμισης, δεν θα λειτουργήσει ο 6ος Παιδικός και Βρεφικός Σταθμός Αγρινίου (οδός Βλαχοπούλου 25). Οι γονείς θα ενημερωθούν έγκαιρα για την ακριβή ημέρα έναρξης  λειτουργίας του σταθμού.

Ενημερώνουμε τους γονείς νηπίων και βρεφών,  οι οποίοι είναι δικαιούχοι voucher του προγράμματος  Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής και ενδιαφέρονται για την εγγραφή των παιδιών τους αλλά δεν έχουν καταθέσει αίτηση, ότι  μπορούν να συμπληρώσουν διαδικτυακά την αίτηση τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://polagrinio.intellisoft.gr/ από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 23 :59 .

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.