Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Αγρινίου: «Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον»

Δήμος Αγρινίου: «Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον»

«Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον», υποστηρίζει η δημοτική αρχή Αγρινίου αναφέροντας πως ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Διεύθυνσης Παιδείας και Αθλητισμού ενόψει της επαναλειτουργίας των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείου του Δήμου .

Έχουν προηγηθεί εργασίες καθαρισμού στις σχολικές μονάδες ενώ έχει προγραμματιστεί η παρουσία σχολικής καθαρίστριας προκειμένου όλοι οι χώροι να απολυμαίνονται συνεχώς.

Σε συνεργασία με τους Διευθυντές θα τηρηθούν πιστά οι οδηγίες και οι κανόνες προστασίας της υγείας των μαθητών ενώ οι αίθουσες και οι κοινόχρηστοι χώροι θα είναι εφοδιασμένοι με αντισηπτικά.

Διανομή προστατευτικών μασκών

Όπως ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης κανονικά εξελίσσεται η παραλαβή των προστατευτικών μασκών που απέστειλε η ΚΕΔΕ : «Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς. Είναι αναμφίβολα μια σχολική χρονιά με πολλές ανατροπές. Διατηρούμε την αισιοδοξία μας και παραμένουμε προσεκτικοί για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον».

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.