Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Κλειστοί παιδικοί σταθμοί και βρεφικά τμήματα έως 15 Μαρτίου

Κλειστοί παιδικοί σταθμοί και βρεφικά τμήματα έως 15 Μαρτίου

Κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί και τα βρεφικά τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία  λόγω των έκτακτων νέων μέτρων για τον κορωνοϊό έως και 15 Μαρτίου. Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι δήμοι.

Ο Δήμος Αγρινίου ενημερώνει ότι κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί και τα βρεφικά τμήματα, από αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και 15 Μαρτίου, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις για την Αιτωλοακαρνανία.

Η ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου:

Μετά τις δυσμενείς για την Αιτωλοακαρνανία υγειονομικές εξελίξεις, γίνεται γνωστό ότι από αύριο Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 αναστέλλεται η λειτουργία των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών. Σύμφωνα με τις αποφάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών σχετικά με τη λήψη μέτρων κατά της νόσου covid-19, η αναστολή λειτουργίας θα διαρκέσει έως 16/3/2021.

Εκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19, καθώς και από το γεγονός ότι ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο, από αύριο έως και 15 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστοί όλοι οι λειτουργούντες παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Οι υπεύθυνοι των ΔΠΣ θα ενημερώσουν μέχρι αύριο το μεσημέρι 4 Μαρτίου όλους τους γονείς.
Αν υπάρξει νέα εξέλιξη θα ενημερωθείτε εκ νέου με δελτίο τύπου.

Μένουμε ασφαλείς.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.