Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Δήμος Αγρινίου: ο “απολογισμός” της «Συμμαχίας Πολιτών»

Δήμος Αγρινίου: ο “απολογισμός” της «Συμμαχίας Πολιτών»
Γιώργος-Καραμητσόπουλος
Ο Γιώργος Καραμητσόπουλος

Η «Συμμαχία Πολιτών» , με αφορμή  τον απολογισμό της δημοτικής αρχής Αγρινίου προέβη στον δικό της απολογισμό. Είναι επικριτικός για τη δημοτική αρχή ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει πως   «δυστυχώς όμως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης με εξαίρεση αυτή του Παύλου Μοσχολιού, προτίμησαν να απέχουν από την συνεδρίαση».  Η ανακοίνωση:

Η αποτίμηση της περιόδου είναι θετική δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου κατά την συνεδρίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017.

Αλήθεια είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι είναι θετική η αποτίμηση για τους πολίτες του Δήμου μας όταν σημαντικά προβλήματα που βιώνει καθημερινά η κοινωνία μας παραμένουν άλυτα για ακόμη μια χρονιά. Ενδεικτικά:

  1. Το Πάρκο Αγρινίου συνέχισε και τη χρονιά που πέρασε να βρίσκεται σε τραγική κατάσταση που προκαλείμόνοθλίψη.
  2. Ο Δήμος Αγρίνιου των 100000 κατοίκων συνέχισε για έναν ακόμα χρόνο να μην έχει κάθετη σύνδεση με την Ιόνια Οδό.
  3. Κάθε μέρα σχεδόν θρηνούμε θύματα από την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση της εθνικής οδού με σημεία καρμανιόλες ειδικά στο τμήμα που βρίσκεται εντός του Δήμου Αγρινίου.
  4. Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν πολλές περιοχές του Δήμου μας τα αντιπλημμυρικάέργα αγνοούνται.
  5. Τα διατηρητέα κτήρια των παλιών καπναποθηκών που αποτελούν την σύγχρονη ιστορία της πόλης μας εξακολουθούν να παραμένουνεγκαταλειμμένα στην φθορά του χρόνου και μετατρέπονται μέρα με την μέρα σε ερείπια.
  6. Μια μακέτα,αυτή για το 7οΓυμνάσιο Αγρινίου,είναι δυστυχώς το μόνο που κατάφερε να ολοκληρώσει ο Δήμαρχος Αγρινίου στο θέμα της σχολικής στέγης και ενώ αυτή η Δημοτική αρχή διανύει τους τελευταίους μήνες της πενταετούς θητείας της.

Δυστυχώς όμως οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης με εξαίρεση αυτή του Παύλου Μοσχολιού, προτίμησαν να απέχουν από την συνεδρίαση.

Γιατί άραγε;

Ο Επικεφαλής

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.