Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Απολυμάνσεις κάδων στο Αγρίνιο

Απολυμάνσεις κάδων στο Αγρίνιο

Σε προληπτική απολύμανση των κάδων απορριμμάτων προχώρησε η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου.

Συνεργεία, με ειδικό μηχάνημα του Δήμου, πλένουν και απολυμαίνουν κάδους εσωτερικά και εξωτερικά ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης.

Οι απολυμάνσεις των κάδων και των χώρων περιμετρικά συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης Καθαριότητας, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας:

«O Δήμος Αγρινίου έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την φροντίδα της καθημερινότητας και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας θα πραγματοποιήσει ανάλογες δράσεις και το επόμενο διάστημα. Ξεκινάμε από τον αστικό ιστό λόγω της μεγαλύτερης επισκεψιμότητας με στόχο να καλύψουμε όλο το εύρος του Δήμου. Διατηρούμε την πόλη μας καθαρή, μένουμε υγιείς».

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Avonimos

  Έγινε η αρχή ΜΠΡΆΒΟ Συνεχίστε όπως ο Μπακογιανης! Καθερισμος σε μάντρες, γκράφιτι, υπονομους, συντριβάνια, παγγακια, καφάο, πεζοδρόμια!! Διαγραμισεις, τώρα που δεν έχει κίνηση μεγάλη. Και καθαρισμος όλων των παρτεριών που έρχετε η άνοιξη επίσημα., με κανένα λουλούδι δε όλη την πόλη. Το Δασαρχειο κάτω στο φυτώριο έχει μπόλικα. Και πολλά θαμνωϊδή

 2. JIMMIS

  Δώσε χόρτο στο λαό. Δώσε πόνο στον εχθρό. Έτσι μπράβο. Κάθε φωτό και μία ιστορία. Όλα για το επικοινωνιακό γίνονται. Και τώρα όλα είναι καλά. Τι θέτε ρε. Τι θέτε;;;

 3. Avonimos

  Αγρινιο η πόλη των ΠΌΛΕΩΝ!!!! Ή ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΈΡΧΕΤΕ. ΌΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΔΏ. ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ. ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ. ΕΔΏ. ΣΤΟ ΒΡΑΧΩΡΙ. ΠΌΛΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΈΛΙΞΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΤΈΡΜΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΝ Η. ΗΛΙΟΎ!!! ΌΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ.

 4. Avonimos

  Το καινούργιο απορριματοφορο που έπλενε τους κάδους μέσα και έξω με ζεστό νερό μέσα στην καρότσα του οχήματος, που είναι; του βγάλανε τα μάτια και σε αυτό; παροπλισμένο; Αυτό το πλησιμο με το πιστόλι είναι για απολιμανση μόνο υπονόμων, φρεατιων, παγκάκια, κ. λ. π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.