Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2019

Δήμος Αγρινίου: Στη μάχη των εκλογών με τον Νίκο Καζαντζή ο Σπύρος Βελαέτης

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, με όρεξη και διάθεση να προσφέρει στα κοινά και στον τόπο που αγαπάει, θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο 33χρονος Σπύρος Βελαέτης «κατεβαίνει» στο πλευρό του Νίκου Καζαντζή και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά.

Κίνητρο, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι άλλο παρά η θέλησή του να δει το Αγρίνιο να αλλάζει και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου να αναδεικνύονται.

 Ο Σπύρος Βελαέτης είναι πατέρας δύο παιδιών, διδύμων  πέντε ετών ενώ δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη εδώ και αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, είναι ιδιοκτήτης εισαγωγικής εταιρείας ανταλλακτικών στον χώρο του αυτοκινήτου από το 2010 και συνιδιοκτήτης γυμναστηρίου, επίσης στην πόλη του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Μ.

    ΡΕ ΑΚΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ; ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.