Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Δήμος Αμφιλοχίας: χιονιάς, κλειστά σχολεία και δυσχέρειες στο οδικό δίκτυο

xioni_loutro_amfiloxia-1Η ήπια χιονόπτωση που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα, το έστρωσε στα πεδινά του δήμου Αμφιλοχίας μέχρι και τον Κάμπο Αμπελακίου. Στα πιο ορεινά και ιδιαίτερα από τη Μαλεσιάδα και πάνω υπάρχει παντού πυκνό χιόνι. Κλειστά παραμένουν τα σχολεία σε όλο τον ορεινό Βάλτο αλλά και σε πεδινές περιοχές καθώς λόγω του πάγου στους δρόμους δεν ήταν δυνατή η μετακίνηση μαθητών.Κλειστά παραμένουν τα Γυμνάσια Λουτρού – Αμφιλοχίας και  τα Λύκεια Αμφιλοχίας. Λειτουργούν μόνο σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Αμφιλοχία, Στάνο και Σπάρτο.

Κλειστή για αρκετή ώρα, λόγω πάγου, έμεινε η Ε.Ο Αμφιλοχίας Βόνιτσας στο Σπάρτο και στα Παλιάμπελα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς γιατί πολλοί δρόμοι έχουν παγώσει. Παγωμένα σημεία ακόμη και στην εθνική οδό,  αυτή τη στιγμή στις γέφυρες «Λέκκα», «Μποτώκου», «Αγγέλω». Οι υπηρεσίες του δήμου είναι σε ετοιμότητα καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη.

http://e-maistros.gr/

xioni_loutro_amfiloxia-13

Κλειστή για αρκετή ώρα η ΕΟ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

xioni_loutro_amfiloxia-1

Εικόνες από το χιονισμένο Λουτρό

xioni_loutro_amfiloxia-2xioni_loutro_amfiloxia-3xioni_loutro_amfiloxia-4xioni_loutro_amfiloxia-5xioni_loutro_amfiloxia-6xioni_loutro_amfiloxia-7xioni_loutro_amfiloxia-8xioni_loutro_amfiloxia-9xioni_loutro_amfiloxia-10xioni_loutro_amfiloxia-11xioni_loutro_amfiloxia-12

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.