Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2021

Δήμος Αμφιλοχίας: Τέλος στην εποχή Κοιμήση, νέος δήμαρχος ο Γιώργος Κατσούλας (54,07%)

Δήμος Αμφιλοχίας: Τέλος στην εποχή Κοιμήση, νέος δήμαρχος ο Γιώργος Κατσούλας (54,07%)

Η σημερινή ημέρα σήμανε το τέλος εποχής Κοιμήση στο δήμο Αμφιλοχίας. Μετά από τέσσερις θητείες και 17 χρόνια δημαρχίας καλείται την 1η Σεπτεμβρίου να παραδώσει τη σκυτάλη στον νικητή των σημερινών εκλογών Γιώργο Κατσούλα.

Ο επικεφαλής της «Αναπτυξιακής Προοπτικής» πέτυχε την ανατροπή στον β΄ γύρο λαμβάνοντας το 54,07% και 5.860 ψήφους έναντι 45,93% του απερχομένου δημάρχου . Η αύξηση των 2000  ψήφων που έλαβε σε σχέση με τον πρώτο γύρο ο κ.Κατσούλας απέδειξε πως γύρω του συσπειρώθηκε ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων των συνδυασμών που έμειναν εκτός β΄γύρου και πως ήταν μεγάλη η τάση για αλλαγή σελίδας στον δήμο.

Όπως μεταδίδει το e-maistros.gr ,στη σύντομη μετεκλογική του ομιλία  συγκινημένος ο νέος δήμαρχος ευχαρίστησε το λαό της Αμφιλοχίας για την ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και υποσχέθηκε ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες θα γίνουν πράξη. «Σήμερα γλένταμε και από αύριο πιάνουμε δουλειά» είπε χαρακτηριστικά.

Την ώρα της ομιλίας κατέφθασε και η Σοφία Ανδρίκουλα με το επιτελείο της στο εκλογικό κέντρο όπου και συνεχάρη τον νέο δήμαρχο. Λίγη ώρα νωρίτερα ο απερχόμενος δήμαρχος ήταν ο πρώτος που απηύθυνε τα προσωπικά του συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Κατσούλα.

Β΄Γυρος στον δήμο Αμφιλοχίας

Εκλογείς 23.901

Ψήφισαν11.157

Συμμετοχή 46,68%

Άκυρα 165

Λευκά 155

Γ.Κατσούλας 5860 ψήφοι-54,07

Απ.Κοιμήσης 4977 ψήφοι –45,93%

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. καθηγητής

    Επιτέλους, να μπει φρέσκο αίμα στη διοίκηση της Αμφιλοχίας, μήπως και δούμε άσπρη μέρα.

  2. Ανώνυμος

    ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΝΑΧΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.