Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Δήμος Μεσολογγίου: Στήριξη των αιτημάτων εργαζομένων στα ΚΔΑΠ

Δήμος Μεσολογγίου: Στήριξη των αιτημάτων εργαζομένων στα ΚΔΑΠ

Σε δήλωσή του αναφορικά με την υποστήριξη των διεκδικήσεων εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος αναφέρει:

«Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΟΤΑ) είναι μια από τις κοινωνικές δομές με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς το αντικείμενο δράσης απευθύνεται στα παιδιά μας, δίδοντάς τους την ευκαιρία και δυνατότητα της παραγωγικής δραστηριότητας και της έκφρασης.

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ αυτή τη Δομή, διευρύνοντάς τη σε όλες της ενότητές του. Το έργο που παράχθηκε όμως αποτελεί επίτευγμα και των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ, οι οποίοι με ευσυνειδησία επιτέλεσαν τα καθήκοντά τους. Οι δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι πολύτιμες και πρέπει να συνεχισθούν.

Για το λόγο αυτό όχι μόνο στηρίζουμε αλλά διεκδικούμε από κοινού τα αιτήματα του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ των ΟΤΑ που αφορούν: «Μόνιμες Δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ στους ΔήμουςΣταθερή και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Κράτος για την πλήρη κάλυψη του λειτουργικού κόστους των ΔομώνΜόνιμες θέσεις εργασίας για το προσωπικό των Δομών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.