Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Δήμος Μεσολογγίου: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην παλιά Βάλβειο 22-24 Δεκεμβρίου

ekdiloseis-palia-valveios (1)
Συνεχίζονται από το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και το Πνευματικό Κέντρο, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Απόψε Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στην παλιά Βάλβειο Βιβλιοθήκη το Ωδείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Γ. Κουτσαγγέλη θα παρουσιάσει την εκδήλωση «Χριστουγεννιάτικες λογοτεχνικές μελωδίες» από 18.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ.
Αύριο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, το «Χριστουγεννιάτικο Γλυκό Χωριό» του chef Σπύρου Κιτσινέλη θα υποδεχθεί τα παιδιά τις ίδιες ώρες, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων (Σάββατο 24 Δεκεμβρίου) η νηπιαγωγός Γεωργία Ντέκα θα κατασκευάσει μαζί τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Επίσης το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συναυλία των Ανδρέα και Λουκά Αδαμόπουλου «Τα όπλα σωπάστε ν’ ακουστούν οι ευχές». Η συναυλία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στον Πεζόδρομο Χαριλάου Τρικούπη, σε περίπτωση όμως δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα γίνει στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου την ίδια ώρα.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

ekdiloseis-palia-valveios (2)

ekdiloseis-palia-valveios (3)

ekdiloseis-palia-valveios (4)

ekdiloseis-palia-valveios (5)

ekdiloseis-palia-valveios (6)

ekdiloseis-palia-valveios (7)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Helen

    Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου ? Εύχομαι από καρδιάς καλό Σαββατοκύριακο, καλά Χριστούγεννα Ευχές για ένα καινοτόμο 2018 με υγεία και ελεύθερη, θετική σκέψη.Ας χαρούμε όλοι μαζί αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και άς προσθέσουμε ένα λιθαράκι στον όμορφο Νομό του ο καθένας από μας.Φιλια πολλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.