Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Δήμος Ναυπακτίας για επεισόδιο σε βάρος εργαζομένου: χρήζει διερεύνησης…

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρόσφατο επεισόδιο σε βάρος εργαζομένου του δήμου Ναυπακτίας ,χειριστή μηχανήματος κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του αποχιονισμού του ορεινού δικτύου.
Η Ομοσπονδία Εργαζομένων του δήμου και η ΠΟΕ ΟΤΑ ελεδωσαν ανακοινώσεις στήριξης του εργαζομένου καλώντας τη δημοτική αρχή να πάρει θέση.
Αυτή το έπραξε σήμερα με έναν μάλλον επιφυλακτικό τρόπο καθώς αναφέρει πως «το όλο ζήτημα χρήζει διερεύνησης τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό». Το καταδικάζει πάντως απερίφραστα… Η ανακοίνωση:

Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου
Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Ναυπακτίας με την αμέριστη συμπαράσταση των υπαλλήλων του, καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τον Δήμο μας. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες προκειμένου το οδικό δίκτυο στα ορεινά του Δήμου μας να παραμείνει ανοικτό.
Πρόσφατα έλαβε χώρα ένα επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου χειριστή μηχανήματος του Δήμου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του αποχιονισμού του ορεινού δικτύου.
Καταδικάζουμε απερίφραστα οποιαδήποτε ενέργεια παρακωλύει το έργο των υπαλλήλων μας
Ωστόσο το όλο ζήτημα χρήζει διερεύνησης τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό, όσο και από το γεγονός ότι οποιοσδήποτε διαπληκτισμός δημοτικού υπαλλήλου με πολίτες δεν τους νομιμοποιεί να εξυβρίζουν άτομα και πρόσωπα που εκπροσωπούν θεσμούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.