Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Δήμος Ναυπακτίας: με ποιήτρια άρχισε τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Ντίνος Τσουκαλάς

Δήμος Ναυπακτίας: με ποιήτρια άρχισε τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο Ντίνος Τσουκαλάς

Την πρώτη υποψήφια με τον συνδυασμό του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς . Πρόκειται για την κ. Γεωργία Δούνη με την ανακοίνωση να αναφέρει:

Είναι και χαρά και τιμή μου να παρουσίασω στην τοπική μας κοινωνία έναν προς έναν τους ανθρώπους που επέλεξαν να συατρατευθούν μαζί μας σε αυτό τον ωραίο αγώνα για το Δήμο Ναυπακτίας και να συμμετέχουν ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιό μας!!!Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη τους!!Και επειδή οι κυρίες πάντα προηγούνται, θα ήθελα να ξεκινήσω με την κ. Δούνη Γεωργία, η οποία γεννήθηκε στη Ναύπακτο και μεγάλωσε στη Δάφνη Ναυπακτίας.

Είναι κόρη του Λεωνίδα Δούνη με καταγωγή από τα Δουνέικα Ανάληψης Ν.Αιτωλ/νίας και της Σταματίας Στεργίου με ρίζες από την Ήπειρο. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Ναύπακτο. Ασχολείται ενεργά με την ποίηση και τη συγγραφή παρακολουθώντας σεμινάρια δημιουργικής γραφής, εκδίδοντας ποιητικές συλλογές και δημοσιεύοντας έργα της σε εφημερίδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Είναι μητέρα τριών παιδιών και το όραμά της είναι μια πιο ανθρώπινη πόλη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.