Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Δήμος Ναυπακτίας: Μέχρι 3/9 οι βεβαιώσεις των ωφελουμένων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Δήμος Ναυπακτίας: Μέχρι 3/9 οι βεβαιώσεις των ωφελουμένων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Το τμήμα Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Ναυπακτίας ενημερώνει τους ωφελούμενους γονείς τα παιδιά των οποίων έχουν επιλεγεί στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ναυπακτίας ότι πρέπει να συμπληρώσουν, να εκτυπώσουν και να προσκομίσουν στον σταθμό της επιλογής τους την σχετική βεβαίωση, μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν επιλεγεί στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας μέσω της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» 2019-2020, ότι από την Δευτέρα 2-9-2019 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ. η ειδική εφαρμογή για το ερωτηματολόγιο εισόδου, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουν, να εκτυπώσουν την σχετική βεβαίωση και να την προσκομίσουν στο Σταθμό που έχουν επιλέξει το αργότερο έως τις 3-9-2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν θα συμπληρωθούν τα στοιχεία της ειδικής εφαρμογής της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θα θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η αξία τοποθέτησης (voucher).

Επίσης οι μητέρες των παιδιών που φιλοξενήθηκαν στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ναυπακτίας μέσω της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» (2018-2019) θα πρέπει υποχρεωτικά και άμεσα να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να συμπληρώσουν – εφόσον μέχρι στιγμής δεν το έχουν πράξει- την ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για το ερωτηματολόγιο εξόδου.

Ο Δ/ντης
Παπακωστόπουλος Δημήτριος
ΠΕ Διοικητικού Βαθμός Α’

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.