Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2020

Δήμος Θέρμου- Κώστας Μαραγιάννης: οι Κασσάνδρες διαψευστηκαν παταγωδώς

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Θέρμου ” ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ:Ενότητα και Συν-ευθύνη στο Δημο Θερμου”
Συμπολιτισσες και Συμπολίτες
οι Κασσάνδρες διαψευστηκαν παταγωδώς. Οσοι μίλησαν για “λαγούς” και άλλες πολιτικές ανοησίες, ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Θέλω να ευχαριστήσω απο την καρδιά μου τους 27 συμπολίτες και Συμπολιτισσες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υποψηφιότητας και αψήφησαν τους εκβιασμούς, τις απειλές, τις υποσχέσεις για διορισμούς και την μελλοντική εμμισθη θέση που θα καταλάμβαναν στο Δημο.
Ξεκιναμε από αύριο την ενημέρωση των δημοτων για τα πεπραγμένα της5ετιας παρουσιάζοντας τη δική μας προσφορά στο δήμο, τις δικές μας προτάσεις για το μελλον του Δημου, κάνοντας αυτοκριτική για τα λάθη μας και αποκαλύπτοντας, συγχρόνως ,αυτούς που υπονόμευσαν το έργο μας στο δημοτικό συμβούλιο και διέσπασαν την ενότητα των αιρετών και των πολιτών.
Στο μικρό ορεινό Δήμο Θέρμου δεν έχουμε την πολυτέλεια να τσακωνόμαστε και να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα.
Ως συνδυασμός που έχει στοχο την ενότητα και την καλλιέργεια της κουλτούρας της συνεργασίας, θα σεβαστούμε τις απόψεις και τις θέσεις όλων των παρατάξεων και των υποψηφίων και θα συμβάλλουμε στη δημιουργία ήπιου και πολιτισμένου κλίματος, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες που βιώνουν μια πολύπλευρη κρίση και θέλουν να δουν πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα τους ενθαρρύνουν να δημιουργήσουν και να μείνουν στον τόπο τους.
Οι εξυπηρετήσεις και παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών και παραπέμπουν σε ένα παλιο και φθαρμένο πολιτικο και αυτοδιοικητικό σύστημα που ευθύνεται για την παρακμή και τη χρεοκοπία της χώρας
Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ενα νεο και δυναμικο ξεκίνημα στο Δήμο μας που έχει όλα τα χρηματοδοτικά και επενδυτικά εργαλεία να αναπτυχθεί.

Κώστας Φ. Μαραγιάννης
Δημοτικός Συμβουλος Δήμου Θέρμου
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.