Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Δήμος Θέρμου: προεκλογική εκκίνηση για τον συνδυασμό του Θόδωρου Κασόλα

Την περασμένη Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019, έλαβε χώρα η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ», επικεφαλής του οποίου είναι ο Θόδωρος Κασόλας. Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο ΑΛΘΑΙΑ στο Πετροχώρι. Στην εκδήλωση, έγινε η παρουσίαση του νέου λογότυπου του συνδυασμού, ενώ ο κεντρικός ομιλητής, επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου ο Θεόδωρος Κασόλας, ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες και έκανε μια γενική παρουσίαση του Προγράμματός του.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Κασόλας, έκανε την παρουσίαση της πρώτης ομάδας υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί δημότες και φίλοι, οι οποίοι εξέφρασαν την εκτίμησή τους στον συνδυασμό και ειδικότερα στον κ. Κασόλα και στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, κι απερίφραστα εκδήλωσαν τη στήριξή τους στις προσπάθειες για έναν Δήμο που όλοι οραματίζονται.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.