Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Δήμος Ξηρομέρου: Μεγάλη συγκέντρωση Τριανταφυλλάκη στην Αθήνα

Δήμος Ξηρομέρου: Μεγάλη συγκέντρωση Τριανταφυλλάκη στην Αθήνα

Σε μεγάλη συγκέντρωση μίλησε στην Αθήνα ο υποψήφιοςΔημάρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Αθήνα, σήμερα Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Caravel, οι ετεροδημότες έδειξαν καθαρά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο Ξηρόμερο.
Το μήνυμα ήταν σαφές, καθαρό και ο καθένας μπορούσε να το καταλάβει. Νίκη μεγάλη από την πρώτη Κυριακή!!!!!
Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με την θέληση και τη δύναμη που του δίνουν όλοι οι πολίτες του Ξηρομέρου, θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να νοικοκυρέψει καταρχήν τον Δήμο και κατόπιν να τον οδηγήσει σε δρόμους, ανάπτυξης, με όραμα και με σχέδιο, όντας Δήμαρχος για όλους τους πολίτες, χωρίς αλαζονεία, χωρίς έπαρση, προσιτός, με συλλογικότητα και δημόσια λογοδοσία.
Η μεγάλη αίθουσα των 750 μετρημένων καθισμάτων του Ξενοδοχείου Caravel γέμισε ασφυκτικά, με όλους τους μεγάλους διαδρόμους της αίθουσας, δεξιά, αριστερά και πίσω, μπλοκαρισμένους από τους όρθιους πολίτες, που δεν έβρισκαν κάθισμα για να καθίσουν και είχαν κλείσει ως και τις εισόδους της αίθουσας. Σίγουρα πάνω από 1000 άτομα ήταν παρόντα.
Οι μικρές προσφωνήσεις – χαιρετισμοί των εκλεκτών προσκεκλημένων και η ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεσήκωσε και μετάδωσε στον κόσμο την Δύναμη Ελπίδας, ότι θα υπάρξει πολιτική αλλαγή και αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ξηρομέρου, γιατί εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα αυτό είναι επιβεβλημένο.
Θα ακολουθήσει από τον συνδυασμό μας σύντομα, πιο αναλυτικό δελτίο τύπου, με περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.