Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Δημοσιευμάτων συνέχεια συνδέει Βερελή με τη ΔΗ.ΣΥ.

Δημοσιευμάτων συνέχεια συνδέει Βερελή με τη ΔΗ.ΣΥ.

verelisΈνα χρόνο εκτός Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνει αυτή την εβδομάδα η Ντόρα Μπακογιάννη. Για την ακρίβεια, την επόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου-ανήμερα των γενεθλίων της- συμπληρώνονται ακριβώς 12 μήνες από την ημέρα που ανακοινώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες η διαγραφή της επειδή υπερψήφισε το Μνημόνιο. Κάνοντας αυτή την υπόμνηση η ηλεκτρονική εφημερίδα www.iefimerida.gr αφιερώνει ένα ρεπορτάζ στα τεκταινόμενα της Δημοκρατικής Συμμαχίας και ιδιαίτερα στις διεργασίες συγκρότησης των ψηφοδελτίων.
Επισημαίνει το ρεπορτάζ ότι αν η ΔΗΣΥ εισέλθει στη Βουλή «στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εφόσον εκλεγεί βουλευτής θα είναι από την Αχαΐα η την Αιτωλοακαρνανία γιατί είναι μεγαλύτεροι νομοί». Το ενδιαφέρον είναι ότι το δημοσίευμα εμπλέκει το όνομα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρίστου Βερελή λέγοντας ότι ακούγεται για τη λίστα της Αιτωλοακαρνανία. Σημειωτέον ότι το σενάριο αυτό έχει αναφερθεί και σε άλλα δημοσιεύματα στις τελευταίες ημέρες.
Ο πρώην υπουργός που ήλθε σε απόλυτη ρήξη με τον Γ.Παπανδρέου διαθέτει πολλά ερείσματα στην Αιτωλοακαρνανία ωστόσο δεν έχει προβεί στο νομό σε κάποιες κινήσεις που θα μπορούσαν να ερμηνευθούν ως προάγγελος σύμπραξης με τη ΔΗ.ΣΥ. Εξάλλου πολλά πρόσωπα που είναι σε θέση να κάνουν εκτιμήσεις για τη μελλοντική στάση του στις πολιτικές εξελίξεις θεωρούν ως μη πιθανό τέτοια σενάριο.
Αναφορικά με τη ΔΗ.ΣΥ. πάντως να αναφέρουμε ότι το σχετικό δημοσίευμα σημειώνει ως υποψήφια στο νομό μας τη Ρένα Ντάσκαρη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.