Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου: Κατατάξεις αποφοίτων και καταρτιζόμενων δημοσίων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ.

Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου: Κατατάξεις αποφοίτων και καταρτιζόμενων δημοσίων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου ενημερώνει ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό λειτουργίας των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Παιδείας, δίνεται η δυνατότητα κατάταξης σε συναφείς ειδικότητες των Ι.Ε.Κ. απαλλασσόμενοι από τα μαθήματα τα οποία ήδη έχουν διδαχθεί ή κατάταξης σε εξάμηνο πέραν του Α’, όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών κάθε ειδικότητας.

Ως εκ τούτου η παραπάνω δυνατότητα αφορά:

– Απόφοιτους δημοσίων ή ιδιωτικώνΙΕΚ που ολοκλήρωσαν την ειδικότητα και θέλουν να καταταγούν σε νέα συναφή ειδικότητα.
– Καταρτιζόμενους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ που δεν ολοκλήρωσαν τη φοίτηση της ειδικότητας και θέλουν να καταταγούν σε νέα συναφή ειδικότητα.
– Καταρτιζόμενους δημοσίων ή ιδιωτικών ΙΕΚ παλαιών ειδικοτήτων (πριν το 2013) που δεν έχουν ολοκληρώσειτη φοίτησή τους και θέλουν να ενταχθούν σε αντίστοιχη νέα ειδικότητα.
– Πτυχιούχους εξειδίκευσης Ε.Π.Λ., ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Τ.Ε.Ε. Β’ ΚΥΚΛΟΥ και Τ.Ε.Λ. πουεπιθυμούν να καταταγούν στο Γ’ εξάμηνο της αντίστοιχης ειδικότητας των Ι.Ε.Κ.

Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κατηγοριών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση κατάταξης στο ΙΕΚ που επιθυμούν, από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στο ΔΙΕΚ Μεσολογγίου, Τέρμα Σπ. Τρικούπη (σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ Μεσολογγίου), emailiekmesol@sch.gr και στα τηλέφωνα 26310 50100, 50101.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου
Ιωάννης Γ. Χατζής
Δρ. Βιοπληροφορικής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.