Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Η Δημοτική Φιλαρμονική Aμφιλοχίας σε συνεργασία με σπουδαία ονόματα σε μια ιδιαίτερη γιορτή

Η Δημοτική Φιλαρμονική Aμφιλοχίας σε συνεργασία με σπουδαία ονόματα σε μια ιδιαίτερη γιορτή


Σε μια άκρως ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Φλόγα (παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες) μαζί με την Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας στις 30 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Γουδί .
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της γιορτής είχε εξ ολοκλήρου ο Αρχιμουσικός Γεώργιος Τσόγκας που στις προσκλήσεις του ανταποκρίθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου .
Ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Καραφώτης, η Έλενα Παπαπαναγιώτου, η Δώρα Λοΐζου, ο Θοδωρής Κόντος και ο Ορέστης Κουτσουπιάς συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας διασκέδασαν για 2 ώρες τα παιδιά που διαμένουν στον ξενώνα του Συλλόγου και δίνουν αγώνα ζωής .
Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους ο κ. Γεώργιος Κρεμλής, Σύμβουλος παρά τω πρωθυπουργώ , η κ. Γκαγκάκη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων ,ο κ. Φώτης Κουτσουπιάς σχολικός σύμβουλος και πολιτευτής στο Νομό Ημαθίας , η Πρόεδρος του Συλλόγου Φλόγα κ. Μαρία Τρυφωνίδου που ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσόγκα και την πρόεδρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αμφιλοχίας κ. Ζωή Ντρούτση .
Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά δικηγόρος και υποψήφια διδάκτωρ στο Καποδιστρικακό πανεπιστήμιο Αθηνών
Τον Δήμο Αμφιλοχίας εκπροσώπησαν οι κ. Ντρούτση Πρόεδρος ΚΕΚΑΔΑ. Κος Νίκας Αντιδήμαρχος ,Κα Δράκου Δημοτική Σύμβουλος .
Το παρών στην γιορτή έδωσε και ο Πάτερ Γεώργιος Τηγάνης εκπροσωπώντας την ενορία της Αγίας Παρασκευής -δωρήτριας στην έκδοση του cd του κ. Τσόγκα για την ενίσχυση του Συλλόγου Φλόγα .
Στην εκδήλωση διαβάστηκε μήνυμα του υπουργού εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και της συζύγου του Πρωθυπουργού κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη .
Σε επικοινωνία μας με τον κ. Τσόγκα μας εξήγησε πως σκοπός της εκδήλωσης πέρα από την ψυχαγωγία των παιδιών που διαμένουν εκεί ήταν να δοθεί περαιτέρω ώθηση στον σύλλογο και στο σπουδαίο έργο του. Μας ανακοίνωσε πως του χρόνου η γιορτή αυτή θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής για να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερος κόσμος .
Εμείς με την σειρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους.

http://e-maistros.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.