Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων (φωτο)

Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων (φωτο)

Το Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων γιόρτασε την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στην πλατεία του οικισμού Αγίου Γεωργίου, με αφιέρωμα στο άθλημα της ιππασίας, σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Καλυβίων.

Οι μαθητές χάρηκαν με τις αθλοπαιδιές και τα αθλήματα που έπαιξαν, αλλά η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν τα δυο άλογα και το μικρό πουλαράκι που εμφανίστηκαν στην πλατεία μαζί με τους αναβάτες τους.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοι τους έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό και με πολύ ενδιαφέρον άκουσαν τον πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου κ. Γρηγόρη Τσελεπή.

Η μέρα όμως είχε και πολιτιστικό-λαογραφικό αφιέρωμα, χάρη στην εθελοντική προσφορά του Δημήτρη και της Κατερίνας Μαλεσιάδα, οι οποίοι έστησαν ένα υπαίθριο μουσείο λαογραφίας, ξενάγησαν τους μαθητές, μεταφέροντας τους νοερά στην καθημερινότητα μιας παλιότερης εποχής.

Η Διευθύντρια του σχολείου κυρία Χαρά Χριστοδούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για την σημερινή μέρα σκεφτήκαμε να εμπλουτίσουμε τα συνηθισμένα σπορ και τις αθλοπαιδιές με κάτι πιο πρωτότυπο και να αξιοποιήσουμε έτσι την ευκαιρία να συνεργαστούμε με έναν φορέα του χωριού, υπηρετώντας τους στόχους του κοινωνικού σχολείου.

Η επιτυχία της ημέρας έρχεται να θυμίσει σε όλους μας ότι, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συνεισφέρουμε, τα αποτελέσματα είναι πάντα θαυμαστά. Το σχολείο ευχαριστεί τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Καλυβίων και το ζεύγος Μαλεσιάδα για την αφιλοκερδή και ανιδιοτελή προσφορά τους στο σχολείο».

Πηγή: kalyvia.gr

Φωτογραφίες: Κατερίνα Μαλεσιάδα – Ντέριχ (Duerrich)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. anonimos

    Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά γιατί να αναρτηθούν φωτογραφίες των παιδιών στο διαδίκτυο , για ποιο λόγο να εκτεθούν τα παιδιά σε κίνδυνο;;;Δεν γνωρίζει κανείς σας ότι δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες των παιδιών αναφέροντας το σχολείο τους , διότι έτσι μπορούν να τα προσεγγίσουν στον πραγματικό κόσμο;Γιατί δεν επεξεργαστήκατε τις φωτογραφίες , ώστε να μην διακρίνονται τα προσωπάκια τους;; Να μην ρωτήσω αν έχουν άδεια από τους γονείς αυτοί που τις ανάρτησαν……
    Παρακαλώ να κατεβάσετε τις φωτογραφίες!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.