Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καινουργίου γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτο)

Με τιμή και χαρά γιόρτασε σήμερα την επέτειο της 25ης Μαρτίου το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καινουργίου. Μέσα από μία όμορφη σχολική γιορτή μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ένιωσαν τη δύναμη της ημέρας και την υπερηφάνεια για την ιστορία.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τις συναδέλφους Δήμητρα Κουκουράβα και Παρασκευή Αργυρού για την οργάνωση και επιμέλεια όλου του εγχειρήματος, όπως και τους συναδέλφους Παπασάικα Γιώργο για τα εξαίρετα σκηνικά και τον Θάνο Νικόλαο για την υποστήριξη στα ηλεκτρονικά μέσα.

Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να συνεργαζόμαστε αρμονικά και να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” αναφέρει η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Τότε, τότε, ε ε ε τότε, τη ήταν γύρω, γύρω, γύρω, τούρκοι τουρκαλβανοί; Καί ποιοί πολεμούσαν; Τούρκοι τούς τούρκους, και τουρκουαλβνοι, τους τούρκου αλβανούς;; Ποιοί ήταν τότε που πολεμούσαν; Αφού απο εδώ και απο εκεί, ήταν ;………………………………., περίπου αυτό που είναι καί σήμερα, το Μεσολόγγι Αγρίνιο, εορτάζει το 1821,η μετέπειτα άλλες εκδηλώσεις που δεν έχουν σχέση με το 1821

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.