Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου: Θα έχει αριστερό ντέρμπι την Δευτέρα στην συζήτηση για την εκτροπή;

Δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου: Θα έχει αριστερό ντέρμπι την Δευτέρα στην συζήτηση για την εκτροπή;

Ένα μη αναμενόμενο… ματς είχαμε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου μεταξύ του Σταύρου Καμμένου και του Τίμου Παπανικολάου.

Υπήρξε αρκετή ένταση μεταξύ τους όταν ο πρώτος, ενοχλημένος από μια παρατήρηση του δεύτερου για τον χρόνο που χρειάστηκε για να αναπτύξει τις θέσεις του αν και νωρίτερα έλεγε ότι η συνεδρίαση θα έχει τελειώσει σε λίγα λεπτά, θέλησε να θυμίσει προς το σώμα ότι η Λαϊκή Συσπείρωση-και κατ’ επέκταση το ΚΚΕ- είναι η μόνη πολιτική δύναμη στο συμβούλιο που δεν διαφωνεί διαχρονικά με την εκτροπή του Αχελώου, κάνοντας λόγο μάλιστα για «ανοιχτά γραμμάτια».

Όταν πήρε τον λόγο στην συνέχεια ο Τίμος Παπανικολάου ήταν φανερά εκνευρισμένος από την συγκεκριμένη αναφορά του Σταύρου Καμμένου, σε σημείο να πει ότι δεν θέλει να κάνει αναφορά σε κείνον καθώς «όλη η κοινωνία του Αγρινίου γνωρίζει την Ιστορία του και  δικαιολογείται το γιατί επιτίθεται στο ΚΚΕ»!

Μπορεί να μην θέλησε να δώσει συνέχεια ο κ. Καμμένος όμως το συμβούλιο της Δευτέρας αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον καθώς ίσως μαζί με την προσωπική διένεξη να δούμε και την σύγκρουση μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ που έχουν διαμετρικά αντίθετες απόψεις πάνω στο ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.