Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Διοικητής Νοσοκομείου Αγρινίου: Πρωτοφανής ενέργεια η ακύρωση χειρουργείων καταρράκτη από τους γιατρούς!

Διοικητής Νοσοκομείου Αγρινίου: Πρωτοφανής ενέργεια η ακύρωση χειρουργείων καταρράκτη από τους γιατρούς!

Καταστάσεις ντροπής στο Νοσοκομείο Αγρινίου έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον ίδιο τον διοικητή του,  Ανδρέα Τσώλη. Καταγγέλλει  απόφαση των γιατρών να ακυρώσουν τα προγραμματισμένα για την 11η Απριλίου  χειρουργεία καταρράκτη  της Οφθαλμολογικής Μονάδας «χωρίς να έχουν γνώση και ειδοποιηθεί ούτε τα αρμόδια θεσμικά όργανα, αλλά  ούτε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου πριν την απόφαση αυτή».

Ο ίδιος ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία και αναφέρει πως έγιναν άμεσα οι διαδικασίες «για την απόδοση και καταλογισμό των  ευθυνών στους υπευθύνους»..

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διοικητή:       

Την   11-4-2019  ακυρωθήκαν τα προγραμματισμένα – μετά την πρώτη επέμβαση –  χειρουργεία καταρράκτη  της Οφθαλμολογικής Μονάδας του Νοσοκομείου  και χωρίς να έχουν γνώση και ειδοποιηθεί ούτε τα αρμόδια θεσμικά όργανα, αλλά  ούτε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου πριν την απόφαση αυτή.

Αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα  την τεράστια  ψυχική, και όχι μόνο, ταλαιπωρία των ασθενών πολιτών που είχαν προγραμματίσει  την χειρουργική  επέμβαση.

Ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, ζητώ δημόσια συγγνώμη από τους ασθενείς πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν , αλλά και από όλους τους πολίτες που εξυπηρετούνται από την Νοσηλευτική Μονάδα του  Αγρινίου, όχι μόνο για την τεράστια και απίστευτη  ταλαιπωρία,  αλλά και για την πρωτοφανή, στα χρονικά του Νοσοκομείου,  ενέργεια.

Ήδη από την πρώτη στιγμή που έγινα γνώστης του συμβάντος, όχι από τους υπεύθυνους για αυτή την απόφαση, αλλά  δια του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Νομού Αιτωλ/νιας, έγιναν άμεσα όλες οι  διαδικασίες και ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία για την απόδοση και καταλογισμό των  ευθυνών στους υπευθύνους.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο   ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΛΗΣ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Anonimos

    Λόγια παχιά !!!!! οι ιατροί ειναι αγραφος Νόμος. Τιποτε δεν μπορει να τους κάνει!!! Τα ειχαν πει και παλιά και αλλοι αλλα ΔΕΝ….. Με άλλα λόγια ….. Λόγια ….. Που τα πέρνει ο αέρας… Τα γκέτα δεν χαλάνε….

  2. Ανώνυμος

    Το θεμα ειναι να μας πει γιατι τα ακυρωσαν τα χειρουργεια μονοι για εκεινη τη ημερα ,ποσα στον αριθμο…μηπως ξεμεινανε απο φακους…

  3. PABLITO

    Εδώ τις προάλλες πέθανε γεράκος λόγω του συγκεκριμένου νοσοκομείου και μετά δεν τον πρόλαβαν στην Πάτρα. Οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου είπαν ότι λόγω λανθασμένης διάγνωσης απο το νοσοκομείο Αγρινίου πήγε ο άνθρωπος και ότι σωζόταν. Του έδωσαν καθαρτικά οι άσχετοι, ενώ είχε ειλεό, τον τρέξανε και δεν τον προλάβανε μετά. Μακάρι τα προβλήματα του συγκεκριμένου “νοσοκομείου ” να τελείωναν στο γεγονός ότι ακυρώνουν χειρουργεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.