Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Διοικητής του Νοσοκομείου για τον Βασίλη Αντωνόπουλο: Υπηρέτησε με ευσυνειδησία και ήθος το Σύστημα Υγείας

Διοικητής του Νοσοκομείου για τον Βασίλη Αντωνόπουλο: Υπηρέτησε με ευσυνειδησία και ήθος το Σύστημα Υγείας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Βασίλη Αντωνόπουλου εξέδωσε και ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέας Τσώλης. Αναφέρει:

Την 23/6/2020 έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Ιατρός Βασίλης Αντωνόπουλος. Ένας άριστος άνθρωπος και επιστήμονας. Με ξεχωριστό ήθος, και κουλτούρα που είχε ως βασική συνισταμένη την προσφορά στον άνθρωπο.

Υπηρέτησε με ευσυνειδησία και ήθος το Σύστημα Υγείας ως Ιδιώτης Ιατρός (Παιδίατρος) επί πολλά έτη, αλλά και το Δημόσιο Σύστημα Υγείας ως Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου επί πέντε χρόνια, όπου συνέβαλε στην ανέγερση Νέου Νοσοκομείου, αλλά και στην αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του υπάρχοντος.

Στην επαγγελματική του διαδρομή άφησε το αποτύπωμα του ως ο Ιατρός που αντιμετώπιζε τον ασθενή με ανθρωπιά και ειδικά τους ανήμπορους οικονομικά συνανθρώπους μας.
Αλλά δεν ήταν μόνο το Σύστημα Υγείας που υπηρέτησε επιτυχώς ούτως η άλλως ως επαγγελματική ενασχόληση ο Βασίλης Αντωνόπουλος.

Άφησε το αποτύπωμα του και στην ενασχόληση του με τα κοινά και στους δυο βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρεια και Δήμο) ως συνεισφορά για το καλό του Τόπου.
Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε ως ένα ξεχωριστό για το ήθος του άνθρωπο.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.