Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου: πρεμιέρα για την παράσταση «Εχθροί εξ αίματος» του ΑΡΚΑ

ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου: πρεμιέρα για την παράσταση «Εχθροί εξ αίματος» του ΑΡΚΑ

Πρεμιέρα στο «Ελληνίς»  έκανε χθες η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου «Εχθροί εξ αίματος» του ΑΡΚΑ.

Ο Θερινός Κινηματογράφος της πόλης φιλοξενεί το έργο του σπουδαίου Αρκά σε σκηνοθεσία του Χρήστου Παναγιώτου  με παραστάσεις στις 21,27,28 Ιουλίου και 3,4 Αυγούστου με  ώρα  έναρξης 9.30 μ.μ.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Νίκος Καραγέωργος ανέφερε μετά το τέλος της παράστασης: “Είμαι ειλικρινά συγκινημένος από την προσέλευση και την ανταπόκριση των θεατών. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές και τα όρια μας,  όλοι συνειδητοποιήσαμε  ότι  η Τέχνη είναι το καταφύγιο μας. Το Δη.πε.θε Αγρινίου κρατά ζωντανή την φλόγα του πολιτισμού και συνεχίζει να ψυχαγωγεί τους Αγρινιώτες με παραστάσεις που υπογράφουν εμπνευσμένοι δημιουργοί».

Λίγα λόγια για το έργο:

Τι γίνεται μέσα σου όταν αρρωσταίνεις; Πανικός επικρατεί στα όργανα ενός ανθρώπινου οργανισμού όταν μετά από ένα ατύχημα ο εγκέφαλος πέφτει σε κώμα. Ο οργανισμός μένει χωρίς ηγεσία και τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα καλούνται σε συνέλευση ώστε να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους. Παχύ και λεπτό έντερο καταφθάνουν πρώτοι στο σημείο συνάντησης. Το Παχύ έντερο δυσκολεύεται να πιστέψει τις θεωρίες συνομωσίας που το Λεπτό έντερο του παρουσιάζει. Ένας εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει μέσα στο σώμα. Παχύ και Λεπτό έντερο, λογομαχούν έντονα, όταν το Δεξί νεφρό, αναλαμβάνει να τους καθησυχάσει , πως όλα γίνονται για το κοινό καλό και κυρίως το δικό τους καλό.

σκηνοθεσία/μουσική επιμέλεια:  ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

σκηνικό / κοστούμια:  ΕΛΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

βοηθός σκηνοθέτη: ΡΕΝΑ ΜΙΧΟΠΑΝΟΥ

παίζουν:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΛΕΑΝΘΗ

ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ

ΒΛΑΣΗΣ ΜΙΖΑΛΟΣ

Κρατήσεις:

Στο γραφείο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τις εργάσιμες ημέρες στατηλέφωνα 26410- 21158& 46452από τις 9.00 π.μ.  – 13.00 μ.μ

Τιμή εισιτηρίου : 10 € Γενική είσοδος

Πώληση εισιτηρίων το πρωί:

 

  • Δευτέρα 27 Ιουλίου από τις 00 π.μ – 12.00 π.μ.
  • Τρίτη 28 Ιουλίου από τις 00 π.μ – 12.00 π.μ.
  • Δευτέρα 3 Αυγούστου από τις 00 π.μ – 12.00 π.μ.
  • Τρίτη 4 Αυγούστου από τις 00 π.μ – 12.00 π.μ.

Ενώ τα απογεύματα των παραστάσεων η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αγρινίου «Ελληνίς»  από τις 19.30 – 21.30.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Λόγω των ειδικών συνθηκών οι θέσεις δεν θα είναι αριθμημένεςκαι θα ισχύει η σειρά προσέλευσης σε κάθε παράσταση.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.