Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Διπλή πρόκριση στον τελικό για την Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Διπλή πρόκριση στον τελικό για την Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Πρόκριση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος για το Ντουέτο Πλατανιώτη-Παπάζογλου. Συνεχίζονται οι πολύ καλές εμφανίσεις για τους Έλληνες αθλητές, στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Γκουανκζού.

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στον τελικό του τεχνικού προγράμματος σόλο, η Ναυπάκτια Ευαγγελία Πλατανιώτη αγωνίστηκε και πάλι, αυτή την φορά στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου με την Εβελίνα Παπάζογλου και με 85.6252 βαθμούς, κατέλαβαν την 10η θέση (σε συνολικά 45 χώρες) και προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος (Κυριακή 14/07).

Την πρώτη θέση στον προκριματικό κατέλαβαν οι Ρωσίδες Κολεσνιτσένκο και Ρομάσινα με 95.9501 βαθμούς, την δεύτερη οι Χουάνγκ και Σουν από την Κίνα με 93.4148 βαθμούς, ενώ τρίτες ήταν οι Σάβτσουκ και Φιέντινα από την Ουκρανία με 92.0610 βαθμούς

Τα επίσημα και αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πλατανιώτη: “Ακόμη καλύτερα στον Τελικό”

Αποστολή ΠΣΑΤ: Νίκος Γκομώλης

Ικανοποιημένη από την προσπάθεια της που την έφερε στην 7η θέση των προκριματικών στο τεχνικό πρόγραμμα του Σόλο, δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ Νίκο Γκομώλη.

«Είμαι ευχαριστημένη, μπορώ όμως και καλύτερα. Έγιναν κάποια λαθάκια τα οποία θα προσπαθήσω στον τελικό να εξαλείψω ώστε να εκτελέσω καλύτερα το πρόγραμμά μου και να ανεβάσω περισσότερο τη βαθμολογία μου. Στόχος μου είναι να βελτιώσω την καλύτερη θέση που έχω μέχρι τώρα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα την 7η και να κατακτήσω μια καλύτερη».

Ο Τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (13/7), 13.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 2.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.