Πέμπτη, Μάιος 23, 2019

Δείπνο προς τιμήν της Ρωσικής αποστολής του Αναπτυξιακού Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων της UEFA

IMG_20180211_224714 Δείπνο προς τιμήν του επιτελείου της Ρωσικής αποστολής που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μεσολόγγι με αφορμή το Αναπτυξιακό Τουρνουά Παίδων και Κορασίδων της UEFA, που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, παρέθεσε η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας το βράδυ της Κυριακής στην Λέσχη Αξιωματικών της Ι.Π Μεσολογγίου.

Στο δείπνο που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές της Μαγειρικής Τεχνικής και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων της σχολής του ΟΑΕΔ Μεσολογγίου, υπό την επίβλεψη και βοήθεια της καθηγήτριας κ.α Μαρίας Καλφούντζου και του Προϊσταμένου Εκπαίδευσης ΕΠΑΣ Μαθητείας Μεσολογγίου και μέλους της ΕΠΣΑ κ. Κώστα Καπλανίδη, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Τάκης Παπαχρήστος, ο Ταμίας της Ένωσης κ. Χρήστος Κόρρας, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Δημήτρης Μπουσμπουρέλης καθώς και ο Διευθυντής της ΛΑΦ Μεσολογγίου Ταγματάρχης Π.Ζ κ. Δημήτρης Πλούμης.

Οι άνθρωποι της Ρωσικής αποστολής αφού ευχαρίστησαν τους παραβρισκόμενους, δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία που έτυχαν όλο αυτό το διάστημα της παραμονής τους στην Ι.Π του Μεσολογγίου.

http://aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.