Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Δείτε ποιοι βουλευτές θα παίξουν μπάσκετ στην Λευκάδα το Σάββατο 3 Ιουνίου

Δείτε ποιοι βουλευτές θα παίξουν μπάσκετ στην Λευκάδα το Σάββατο 3 Ιουνίου

«Αγώνας Αγάπης» μεταξύ της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής και των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας
agonas basket agapis lefkada
Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας μεταξύ των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας και της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής.

Πρόκειται για έναν «Αγώνα Αγάπης» καθώς το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Λευκάδας και στη μικρή Παναγιώτα που δίνει το δικό της αγώνα.

Στην προσπάθεια αυτή σημαντική είναι η συμμετοχή βουλευτών από πολλά κόμματα οι οποίοι δέχθηκαν με προθυμία την πρόσκληση.

Η σύνθεση της ομάδας των βουλευτών αποτελείται από τους: Γεωργιάδη Άδωνι (αντιπρόεδρο της Ν.Δ), Λεβέντη Βασίλη (Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων), Λοβέρδο Ανδρέα (ΔΗ.ΣΥ), Κεφαλογιάννη Γιάννη (Ν.Δ), Κωνσταντόπουλος Δημήτρης (ΔΗ.ΣΥ), Δήμα Χρίστο (Ν.Δ), Παναγιωτόπουλο Νίκο (Ν.Δ), Γεωργιάδη Μάριο (Ένωση Κεντρώων) και τον βουλευτή Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Καββαδά.

Την ομάδα των βουλευτών θα ενισχύσει ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γιάννης Ιωαννίδης, στελέχη κομμάτων και πρώην παίκτες του μπάσκετ.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε έναν ιδιαίτερο αγώνα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα μια προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης και αγάπης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά τον σκοπό του «Αγώνα Αγάπης» θα υπάρχει κυτίο στην είσοδο του γηπέδου.

Πηγή: mylefkada.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.