Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν εδώ», εκτιμά ο Αγρινιώτης Θανάσης Κατερινόπουλος

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν εδώ», εκτιμά ο Αγρινιώτης Θανάσης Κατερινόπουλος

Τη βεβαιότητα ότι οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό, αλλά είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα, εξέφρασε ο Ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

“Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα” ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ενώ σχολίασε με νόημα ότι “αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη”.

Η έρευνα για το σκούτερ των δραστών

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε πως η έρευνα πρέπει να εστιαστεί πρώτα στα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ και εν συνεχεία στο σκούτερ, για το οποίο ανέφερε πως “αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες… “κούνια που μας κούναγε””.

“Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί”, είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως πρέπει να δούμε ποιους “ενόχλησε” ο δημοσιογράφος. Είπε μάλιστα πως επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος, “δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα”.

Αναφορικά με το σκούτερ στο οποίο επέβαιναν οι δολοφόνοι, υπογράμμισε πως “τέτοια σκούτερ στην αγορά και μαύρου χρώματος, δεν έχουν πωληθεί πάνω από 600. Ψάξτε να βρείτε σε ποιους πωλήθηκαν”.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, είπε πως δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δεχόταν απειλές, “ή και να είχε δεχθεί κάποια απειλή, ήταν ο χαρακτήρας του τέτοιος που δεν φοβόταν. Ήταν ατρόμητος!”.

Πηγή: thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.