Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Δώνης: Είχαμε πίεση, βγάλαμε καρδιά και ψυχή (βίντεο)

Δώνης: Είχαμε πίεση, βγάλαμε καρδιά και ψυχή (βίντεο)


Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του στο τερέν εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου . Τόνισε , μεταξύ άλλων, ότι ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Αναλυτικά:
« Πολλές φορές μου είναι δύσκολο να μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω διαφορετικά παιχνίδια. Στα ματς με Λαμία και Λάρισα είχαμε 75% κατοχή μπάλας σε αντίθεση με σήμερα που τα πράγματα ήταν διαφορετικά σε ένα πιο ισορροπημένο ματς.
Από αρχές Γενάρη έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια με κακά αποτελέσματα κάτι που μας δημιούργησε έξτρα πίεση. Σημαντικό τότε είναι να βγάλεις την καρδιά σου και την ψυχή σου.
Στο πρώτο μέρος τα παιδιά το έκαναν στο εκατό τοις εκατό. Το παιχνίδι δυσκόλεψε με την κόκκινη κάρτα αλλά παρ’ όλα αυτά ο αντίπαλος δυσκολεύτηκε με την κλειστή άμυνά μας και δεν μπόρεσε να βγάλει καθαρή ευκαιρία.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε.
Μέχρι τώρα όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε έχουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης από εμάς. Σε ότι αφορά την ενέργεια και τη φρεσκάδα οι άλλες ομάδες είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς.
Είμαι πολύ ήρεμος γενικά και έχω ζήσει πολλά στην καριέρα μου και είναι αναληθές ότι έβαλα χέρι στους παίκτες μου (σ.σ. μετά τα άτυχα αποτελέσματα). Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να τους επηρεάσω προσπαθώντας να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα.
Είχαμε κουβέντες διάφορες μετά τα άτυχα αποτελέσματα και μίλησα στους παίκτες χθες βράδυ. Πρέπει να κάνεις μια αξιολόγηση για το τι είναι σωστό και τι πάει λάθος. Σίγουρα η διαχείριση του μυαλού είναι σημαντικό πράγμα και σε αυτό υπάρχει και η πίεση.
Νομίζω ότι όταν οι ομάδες λειτουργούν κάτω από πιεστικές συνθήκες ψάχνουν το αποτέλεσμα. Ψάξαμε να βρούμε το πώς θα εγκλωβίσουμε τον αντίπαλο και να ψάξουμε τη στιγμή μας. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο φάσεις, είναι και μονομαχίες, είναι και τακτική. Αυτό που μπορεί να κρατήσει ο κόσμος σήμερα είναι ότι ήταν ένα παιχνίδι τακτικής με πολλές μονομαχίες και τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν για το αποτέλεσμα».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.