Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Δώρα και χαμόγελα μοίρασαν οι Πρόσκοποι του Αγρινίου σε Ειδικά Σχολεία και “Χαμόγελο του Παιδιού”

eid13 (1)

Οι Πρόσκοποι Αγρινίου για μια ακόμη χρονιά δίπλα στα ειδικά σχολεία της πόλης , στα παιδιά της πόλης που μας χρειάζονται . Μάλιστα φέτος μοίρασαν δώρα και στο “Χαμόγελο του Παιδιού ” ,στα πλαίσια της δράσης προσφοράς “χάρισε ένα χαμόγελο σε ένα παιδί …το αξίζει”.
Οι Πρόσκοποι Αγρινίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επισκέφθηκαν το 1ο και 2ο Ειδικά Σχολεία της και μοίρασαν δώρα αλλά και-το πιο σημαντικό- χαμόγελα στους μικρούς τους φίλους.
Η συγκινητική δράση των Προσκόπων Αγρινίου έγινε δεκτή με πολλή αγάπη από τους υπευθύνους του σχολείου αλλά και από τα παιδιά που αυτές τις μέρες περιμένουν μια μεγάλη αγκαλιά, παιχνίδια και φροντίδα.
Η Αρχηγός μαζί με βαθμοφόρους του Συστήματος, συνοδεύοντας φυσικά τον Αη Βασίλη , ικανοποίησαν τις ευχές των παιδιών που είχαν στείλει με τα γράμματα τους τις προηγούμενες μέρες .
Φέτος για πρώτη φορά μοίρασαν δώρα και στο “Χαμόγελο του Παιδιού “, σε παιδιά που σίγουρα χρειάζονται περισσότερα πράγματα από δώρα .
Η εκδήλωση προσφοράς ‘”χάρισε ενα χαμόγελο σε ένα παιδί …το αξίζει ” έκλεισε με το μοίρασμα των δώρων στα παιδιά που είχαν δώσει το γράμμα τους και περίμεναν τους προσκόπους μαζί με τον Άγιο Βασίλη να τους φέρει το δώρο τους .και η δυνατότητα τους δεν τους επέτρεπε να έχουν ένα δώρο φέτος .
Οι Πρόσκοποι αποδεικνύουν ότι το ανθρώπινο πρόσωπο είναι αυτό που προέχει και πρέπει να μεταφράζεται εμπράκτως στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει ο καθένας μας ,εύχονται καλή χρονιά , χρόνια πολλά και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου …Το αξίζουν.

eid1

eid13 (1)

eid13

25674078_335468376932371_1834292277_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.