Τετάρτη, Ιανουάριος 16, 2019

Δώρα Ζέμπερη: Στη ΓΑΔΑ ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία

DORA_ZEMPERH-2-768x576  Τρία άτομα προσήγαγαν οι αστυνομικοί από το πρωί στη ΓΑΔΑ – ‘Ένας ο βασικός ύποπτος, εντοπίστηκε στην περιοχή της Ομόνοιας – Οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι έχουν στα χέρια τους τον άνθρωπο που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη
Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τον βασικό ύποπτο. Τον άνθρωπο που θεωρούν ότι σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη στο Δεύτερο Νεκροταφείο.
Από το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί από το πρωί έκαναν τρεις προσαγωγές υπόπτων.
Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στον βασικό ύποπτο, τον άνθρωπο που χτύπησε 14 φορές με το μαχαίρι την άτυχη εφοριακό.
Οι πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο για έναν Έλληνα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ακολουθώντας το ίχνος του κινητού που φέρεται ότι αφαίρεσε από την άτυχη 32χρονη.
Το κινητό εξέπεμπε σήμα για ώρες μετά την άγρια δολοφονία στο Δεύτερο Νεκροταφείο. Τα ίχνη από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας οδήγησαν στην περιοχή της Ομόνοιας. Εκεί εστίασαν τις έρευνες οι αστυνομικοί.
Για ημέρες συγκέντρωναν στοιχεία. Έκαναν έρευνες σε γνωστά καταστήματα όπου κλέφτες και διαρρήκτες προσπαθούν να “ξεφορτωθούν” τα κλοπιμαία. Εκεί φαίνεται ότι βρήκαν την άκρη του νήματος. Από μαρτυρίες και περιγραφές οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ- www.newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.