Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2019

Χορηγία του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά στο 1ο Νηπιαγωγείο Κατοχής

Με σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου (486/2018) έγινε αποδεκτή δωρεά του ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά για εργασίες στο 1ο Νηπιαγωγείο Κατοχής ύψους 9.400 ευρώ.

Εξ αυτών 7.600 ευρώ θα δοθούν για την επισκευή και αποκατάσταση του κτιρίου και των φθορών από την υγρασία και 1.800 ευρώ για την προμήθεια και αγορά νέων οργάνων παιδικής χαράς για τα νήπια.

Για τα παραπάνω ενημέρωσε αρχικά ανακοίνωσή του ο Συνδυασμός «Η Κοινωνία Μπροστά» του Π. Παπαδόπουλου, ενώ η ανακοίνωση κλείνει με το ερώτημα: «Θα βγάλει ο Δήμος ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εν λόγω δωρεά του ιδρύματος «ΜΕΛΑ» ή θα το παρουσιάσει ως δικό του έργο;».

Εν συνεχεία ωστόσο εκδόθηκε και η ακόλουθη ανακοίνωση από τη δημοτική αρχή ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου:

Χορηγία του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά στο 1ο Νηπιαγωγείο Κατοχής

Στην μνήμη του επί σειρά ετών Προέδρου της Διαχειριστικής Επιτροπής Βίκτωρος Θ. Μελά, το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά με ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε χορηγία προς το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου συνολικού ποσού9.400 ευρώ για την επισκευή και αποκατάσταση του κτηρίου που στεγάζει το 1ο Νηπιαγωγείο Κατοχής. Τα χρήματα της δωρεάς του Ιδρύματος Μελά θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες αποκατάστασης φθορών που προκλήθηκαν από την υγρασία ( μόνωση και στεγάνωση – αντικατάσταση εσωτερικών θυρών), καθώς επίσης για την αγορά και τοποθέτηση νέων οργάνων της παιδικής χαράς.
Ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μέλα για την διαρκή υποστήριξη του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου,που εκφράζεται μέσα από χορηγίες οι οποίες προορίζονται για την διασφάλιση της ποιότητας φιλοξενίας των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.