Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Αποφασίζουν δωρεάν διέλευση από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για το προσωπικό των νοσοκομείων

Αποφασίζουν δωρεάν διέλευση από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου για το προσωπικό των νοσοκομείων

«Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την αρμόδια 6η Υγειονομική Περιφέρεια, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έχει δρομολογήσει μέτρα για τη διευκόλυνση του νοσηλευτικού προσωπικού από την Αιτωλοακαρνανία που χρησιμοποιεί τη Γέφυρα “Χαρίλαος Τρικούπης” για πρόσβαση στις υπηρεσίες που διαχειρίζονται τα ζητήματα του ιού COVID-19».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γέφυρα, η οποία αναρτήθηκε πριν από λίγα λεπτά στη σελίδα της στο fb, σημειώνοντας πως συγκεκριμένοι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά αρμοδίως. Σύμφωνα με πληροφορίες του emprosnews.gr το μέτρο που αναμένεται να ισχύσει είναι της δωρεάν διέλευσης των συγκεκριμένων εργαζόμενων προς και από την εργασία τους.

Το θέμα ήταν στο τραπέζι των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ των τριών παραπάνω πλευρών, οι οποίες κατέληξαν τελικά και επίσημα σήμερα στην οριστικοποίησή του. Η ανακοίνωση της είδησης όπως ήταν αναμενόμενο έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους, κάποιων εκ των οποίων μάλιστα, όπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, έσπευσαν να εκφράσουν το ευχαριστώ τους προς του αποφασίζοντες.

Πηγή: emprosnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.