Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος σε φοιτητές του ΤΕΙ στο Μεσολόγγι

Από την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία
exetaseis-tei-dyt-ell-mes-1

Στo πλαίσιo του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος που γιορτάζεται κάθε χρόνο από τις 7 έως τις 11 Μαΐου, στο Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκαν δωρεάν εξετάσεις την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 για τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. για τον καρκίνο του Δέρματος από την κυρία Αγγελική Καρέτσου – Βέλτσιστα, Ιατρό Δερματολόγο -Αφροδισιολόγο.
Στην εξέταση συμμετείχε μεγάλος αριθμός φοιτητών και εκφράστηκε σαφέστατη η επιθυμία των συμμετεχόντων να επαναληφθούν τέτοιες δράσεις.
Με ανακοίνωσή του το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί την κυρία Καρέτσου – Βελτσίστα, αναφέροντας τα εξής:
Αξιότιμη κυρία , Kαρέτσου –Βελτσίστα
Mε την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια σας που έχετε αναπτύξει με το Ίδρυμά μας.
Υπό τις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, εκτιμούμε ιδιαίτερα την σημαντικότατη προσφορά σας να παρέχετε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σας στους φοιτητές μας.
Τέτοιου είδους ενέργειες επαινούνται όχι μόνο από τους ωφελούμενους αλλά και από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και την Κοινωνία γενικότερα και λειτουργούν ως παραδείγματα προς μίμηση.
Σας ευχαριστούμε θερμά και εκτιμούμε βαθύτατα την προσφορά σας.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

exetaseis-tei-dyt-ell-mes-2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.