Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

ΔΟΞΑ Καινουργίου για Κουτσογιάννη: ας τον θυμούμαστε ως ιστορική παρακαταθήκη στο ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας

ΔΟΞΑ Καινουργίου για Κουτσογιάννη: ας τον θυμούμαστε ως ιστορική παρακαταθήκη στο ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας

«Έφυγε» ο Νίκος Κουτσογιάννης, μέγα σκόρερ στην ιστορία του Παναιτωλικού», αναφέρει η ΔΟΞΑ Καινουργίου. Η ανακοίνωση:

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Νίκος Κουτσογιάννης το απόγευμα της Τετάρτης 1η Δεκεμβρίου 2021 από μακροχρόνια προβλήματα υγείας, σε ηλικία 80 ετών. Ένας από τους καλλίτερους επιθετικούς και σκόρερ του Παναιτωλικού,

Η πολυσχιδής προσφορά τους στην ομάδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΓΦΣ, ήταν τεράστια. Εκτός της ιδιότητας του ποδοσφαιριστή υπηρέτησε για πολλά χρόνια και από τη θέση του Προπονητή, δίπλα μάλιστα στον μεγάλο Μπόμπεκ και σε άλλους αξιόλογους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα του Αγρινίου,.

Μετέπειτα αγωνίστηκε και στον Πανηλειακό συμβάλλοντας μαζί με άλλους Αγρινιώτες Ποδοσφαιριστές και συνέβαλε στην άνοδο στη Β’ Εθνική της ομάδος του Πύργου Ηλείας.
Ως προπονητής δημιούργημά του ήταν τα λεγόμενα «δεύτερα» του Παναιτωλικού, που αγωνίστηκαν ως β’ ομάδα δυο χρονιές στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής 1975-1976, όπου αρκετοί παίχτες εξ αυτών πλαισίωσαν πολλές ομάδες και εκτός νομού Αιτωλ/νίας.

Μια σειρά από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ανέδειξε στον Παναιτωλικό καθώς μερικοί εξ αυτών έκαναν μεγάλη καριέρα σε μεγάλες ομάδες της Α’ Εθνικής. Ο κύρ Νίκος εργάστηκε σαν προπονητής και σε άλλες ομάδες του νομού, όπως ΑΟ Αγρινίου, Ναυπακτιακό Αστέρα κ.λ.π.

Το Δ.Σ. της ΔΟΞΑΣ απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Σε όλους τους φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες, κυρίως στους μεγαλύτερους ηλικιακά, οι οποίοι τον γνώρισαν και τον θαύμαζαν ως ποδοσφαιριστή μεγάλης κλάσης, ας τον θυμούμαστε, ως ιστορική παρακαταθήκη στο Ποδόσφαιρο της Αιτωλ/νίας.

Για τη «ΔΟΞΑ»
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Κώστας Διον. Κορδάτος Καραθάνος Ευθ. Παντελής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.