Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Mε παρέμβαση Τριανταφύλλου “πάγωσαν” οι μεταθέσεις στο Αγρίνιο υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου

Mε παρέμβαση Τριανταφύλλου “πάγωσαν” οι μεταθέσεις στο Αγρίνιο υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου

Πάγωσαν και πάλι οι μεταθέσεις των τριών υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου προς την αντίστοιχη υπηρεσία του Αγρινίου, μετά από παρέμβαση της βουλευτή Μαρίας Τριανταφύλλου.

Πρόκειται για τις μεταθέσεις η διαδικασία των οποίων ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, αλλά δεν προχώρησε μετά από παρέμβαση. Στη συνέχεια το υπουργείο Οικονομικών έστειλε νέο κατεπείγον έγγραφο, εν μέσω θέρους, καλώντας τους να πάνε στις καινούργιες τους θέσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου. Η ΑΙΧΜΗ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στο θέμα με σχετικά ρεπορτάζ τα οποία όπως φαίνεται έφθασαν και στα αυτιά των αρμοδίων και για δεύτερη φορά πάγωσαν τις μεταθέσεις.

Αν και οι αντιδράσεις από την πλευρά του Μεσολογγίου ήταν σχετικά χλιαρές, το υπουργείο ανταποκρίθηκε στην παρέμβαση της κας Τριανταφύλλου, διότι μια υποβάθμιση της εν λόγω Δ.Ο.Υ. θα άνοιγε τον δρόμο της κατάργησής της. Το σημαντικότερο είναι αφενός να μην μετατεθούν οι εν λόγω υπάλληλοι και αφετέρου η υπηρεσία να ενισχυθεί και με καινούργιους από τις προσλήψεις που πρόκειται να γίνουν, δεδομένου ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα συνταξιοδοτηθούν κάποιοι από αυτούς που υπηρετούν τώρα στην υπηρεσία.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.