Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

«Δραματική συρρίκνωση των ΕΛΤΑ στην Αιτωλοακαρνανία»

«Δραματική συρρίκνωση των ΕΛΤΑ στην Αιτωλοακαρνανία»

Το πρόβλημα της «δραματικής συρρίκνωσης, με κατάργηση μάχιμων τομέων και υπηρεσιών, που έχει ως συνέπεια την απαξίωση των Ελληνικών Ταχυδρομείων» τέθηκε στην διάρκεια συνάντησης του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρεμένου με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά και την δεύτερη κατάργηση τομέων, μέσα σ’ έναν χρόνο, στην πόλη του Αγρινίου από 18 τομείς έχουν μείνει τέσσερεις, ενώ στην Ι.Π. Μεσολογγίου έχει μείνει μόνον ένας ταχυδρόμος και στο Ξηρόμερο άλλος ένας από το Ιόνιο ως τα όρια της Αμφιλοχίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε αλληλογραφία και συντάξεις.

«Ένας αόρατος λοιπόν (υπερ)ταχυδρόμος χτυπάει δυό φορές, με προφανή, όπως θεωρεί η διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων, στόχευση την αναδιανομή του ταχυδρομικού έργου υπέρ των ιδιωτικών επιχειρήσεων, οι οποίες στην διάρκεια της πανδημίας επέδειξαν τεράστιες αδυναμίες στην διεκπεραίωση των ταχυμεταφορών», σχολιάζει ο Γιώργος Βαρεμένος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Πολιτης

  Ε αφού πήγαν στον Βαρεμενο εντάξει, έρχονται λύσεις…

 2. Άκης Ροδίτης

  Τα «φέσια» των ΕΛΤΑ για την 5ετία 2015-2019, τα έχει υπόψιν ο Βαρεμένος;;;

 3. ΑΝΤΩΝΗΣ

  ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ (ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ)! ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

 4. Άκης Ροδίτης

  @ΑΝΤΩΝΗ κυνηγέ της Αριστεράς του Σουνίου, ο οργανισμός βρίσκεται εδώ και καιρό στα πρόθυρα στάσης πληρωμών, παρουσιάζοντας μηνιαίο έλλειμμα σχεδόν 6 εκατ. ευρώ ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια. Μάθε επίσης ότι τα ΕΛΤΑ, που σήμερα απασχολούν περίπου 5.800 υπαλλήλους, βρέθηκαν από κέρδη των 15 εκατ. ευρώ το 2014 σε ζημιές άνω των 30 εκατ. ευρώ για το 2019 ενώ η χρήση του 2019 έκλεισε με συσσωρευμένες ζημιές που προσεγγίζουν τα 115 εκατ. ευρώ. Κόψε χρήμα από τα λεφτόδεντρα του ΣΥΡΙΖΑ και πλήρωσέ τα!

 5. ΑΝΤΩΝΗΣ

  ΑΚΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ…

 6. PANOS

  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ό ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΉΠΩΣ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.