Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Δράσεις καθαριότητας από την ΟΝΝΕΔ στο Αγρίνιο

Δράσεις καθαριότητας από την ΟΝΝΕΔ στο Αγρίνιο


Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) στελέχη της ΟΝΝΕΔ προέβησαν στον καθαρισμό του Δασυλλίου του Αγίου Χριστόφορου και του Πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου. Αναφέρει η ανακοίνωση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας:

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας έδωσε ένα ηχηρό παρόν στηρίζοντας τη πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για διοργάνωση δράσεων , σε μια εβδομάδα αφιερωμένη για το περιβάλλον .

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την επαγρύπνηση των πολιτών για τους κινδύνους που διατρέχει το περιβάλλον και την υψίστης σημασίας προστασία του από τον καθένα μας ξεχωριστά.
Συγκεκριμένα σήμερα η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας μαζί με τον Τομεάρχη Βιομηχανίας και Εμπορίου της ΟΝΝΕΔ Ζαφείρη Καραβία βρέθηκαν στο Αγρίνιο και προέβησαν στον καθαρισμό του Δασυλλίου του Αγίου Χριστόφορου και του Πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου . Για αυτή τη δράση μας ωστόσο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αγρινίου, καθώς μας προμήθευσε με όλα όσα χρειάστηκαν για το καθαρισμό.

Η Ελλάδα είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης σε φυσικά τοπία (πάρκα, δάση) αλλά και σε βιοποικιλότητα. Η φύση όμως αυτή τη στιγμή με τις συνθήκες ρύπανσης και την κλιματική αλλαγή χρειάζεται βοήθεια και δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς. Ήδη η Πράσινη Ατζέντα της κυβέρνησης και το πρόγραμμά της για τη προστασία του Περιβάλλοντος έχει τεθεί σε εφαρμογή. Όμως μην ξεχνάμε ότι η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Περιβάλλοντος η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας έδωσε ένα ηχηρό παρόν στηρίζοντας τη πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για διοργάνωση δράσεων, σε μια εβδομάδα αφιερωμένη για το περιβάλλον.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την επαγρύπνηση των πολιτών για τους κινδύνους που διατρέχει το περιβάλλον και την υψίστης σημασίας προστασία του από τον καθένα μας ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα σήμερα η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας μαζί με τον Τομεάρχη Βιομηχανίας και Εμπορίου της ΟΝΝΕΔ Ζαφείρη Καραβία βρέθηκαν στο Αγρίνιο και προέβησαν στον καθαρισμό του Δασυλλίου του Αγίου Χριστόφορου και του Πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου .

Για αυτή τη δράση μας ωστόσο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Αγρινίου, καθώς μας προμήθευσε με όλα όσα χρειάστηκαν για το καθαρισμό.

Η Ελλάδα είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης σε φυσικά τοπία (πάρκα, δάση) αλλά και σε βιοποικιλότητα. Η φύση όμως αυτή τη στιγμή με τις συνθήκες ρύπανσης και την κλιματική αλλαγή χρειάζεται βοήθεια και δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς.

Ήδη η Πράσινη Ατζέντα της κυβέρνησης και το πρόγραμμά της για τη προστασία του Περιβάλλοντος έχει τεθεί σε εφαρμογή. Όμως μην ξεχνάμε ότι η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Βλεπω το παρκο του αγρινιου το αποφευγουν οπως και ο δημαρχος τους.Μια ζωη πληρης εγκαταλειψη απο τους μπλε.

  2. Κχ

    Οι μπλε και οι πρασινοροzκοκκινοι πρεπει να καθαρισουν, η, οι υπαλληλοι του δημου; που καθαριzουν οι υπαλληλοι του δημου ετσι ωστε να πρεπει να βγουν εθελοντες για να κανουν τη δουλεια τους; δημαρχε,κανε καμια βολτα…σε στενα του κεντρου,σε δρομους,στις υπηρεσιες….τιμησε το μισθο και τη θεση σου.κανε τη διαφορα..οχι μονο λογο στην πλατεια αλλα πραξεις.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.