Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού στο κέντρο του Αγρινίου (φωτο)

Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού στο κέντρο του Αγρινίου (φωτο)

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου ολοκλήρωσε τις δράσεις για τη Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού στις 25 Οκτωβρίου, με τη λειτουργία περιπτέρου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Του Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Αχαΐας, στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση των γυναικών από εθελόντριες και συλλόγους γυναικών της πόλης, στέλνοντας το ισχυρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, “μάθε, πρόλαβε, αντιμετώπισε”.

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση συλλόγων φορέων και των γυναικών,έτσι ώστε συντονισμένα να πληροφορηθεί κάθε γυναίκα της περιοχής,για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου και να ενθαρρυνθεί σε τακτικό προληπτικό έλεγχο.

“Ευχαριστούμε το Ιατρικό ΣύλλογοAΑγρινίου,το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας για τη στήριξη της δράσης αυτής με την πραγματοποίηση Τεστ Παπ στις ωφελούμενες γυναίκες του Κοινωνικού Ιατρείου.

Ευχαριστούμε το Άλμα Ζωής Πατρών που συμμετέχει συνεχόμενα έτη στη δράση αυτή, και τους εθελοντές μας, της Ακτίνας Εθελοντισμού που κάθε φορά συνδράμουν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των δράσεων” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Αντιδημάρχου Αγρινίου Κώστα Καλαντζή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.