Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών από την Περιβαλλοντική Ομάδα του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών από την Περιβαλλοντική Ομάδα του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα», στο πλαίσιο των παρεχόμενων Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών του, έχει ως στόχο του την ενδυνάμωση της οικολογικής συνείδησης των εκπαιδευομένων του.

Για το λόγο αυτό εκπρόσωποι της ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Εργαστηρίου σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, ευαισθητοποιημένοι στο θέμα της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία επισκέφθηκαν κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του Αγρινίου, το οποίο διαθέτει ειδικό κάδο ανακύκλωσης συσκευών και απέσυραν για ανακύκλωση παλιές- κατεστραμμένες, μη χρησιμοποιούμενες πλέον συσκευές.

«Η ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση, ώστε να γνωρίζει το πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία της υγείας μας, την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας, όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων. Είναι λοιπόν σημαντικό οι συσκευές να μην καταλήγουν στα σκουπίδια ή τις χωματερές αλλά να απορρίπτονται στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση το ΔΣ του εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.