Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Κοινωνική αλληλεγγύη από αλιευτικούς συνεταιρισμούς

Κοινωνική αλληλεγγύη από αλιευτικούς συνεταιρισμούς

Ο Σύνδεσμος Αλιευτικών Συνεταιρισμών Ελληνικών λιμνοθαλασσών (ΣΑΣΕΛ) «Στέλιος Μπαλάσης» με ανακοίνωση ενημερώνει για την δράση των αλιευτικών συνεταιρισμών μισθωτών λιμνοθαλασσών από όλη την χώρα που μετέφεραν στην Αθήνα αλιεύματα τους προκειμένου να διανεμηθούν σε δραστηριότητες  κοινωνικής αλληλεγγύης.  

Την Τετάρτη 11/12/2019 αλιευτικοί συνεταιρισμοί μισθωτές λιμνοθαλασσών από όλη την χώρα μετέφεραν στην Αθήνα αλιεύματα τους προκειμένου να διανεμηθούν σε δραστηριότητες  κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το φορτηγό ψυγείο, ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις του αλιευτικού συνεταιρισμού λιμνοθάλασσας Βιστωνίδα-Πόρτο Λάγος Ξάνθης και κατά τη διαδρομή του παρέλαβε ψάρια από τους συνεταιρισμούς των λιμνοθαλασσών της  Καβάλας, της Άρτας και από τους συνεταιρισμούς «Προφ. Ηλίας», «Ρεμπάκια», «Αγ. Ειρήνη», «Διβάρι», «Αναγέννηση» της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού.

Πρόκειται για άλλη μια δραστηριότητα αλληλεγγύης του Συνδέσμου Αλιευτικών Συνεταιρισμών Ελληνικών λιμνοθαλασσών «Στέλιος Μπαλάσης» και οργανώθηκε σε συνεργασία με την Υφυπουργό για θέματα λιμνοθαλασσών του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φ. Αραμπατζή.

Τα αλιεύματα διατέθηκαν στους ακόλουθους φορείς:

«ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», «Η ΦΛΟΓΑ», «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS» και «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

Η συλλογική αυτή δραστηριότητα, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν το τέλος της αλιευτικής περιόδου των λιμνοθαλασσών,περιλαμβάνεται στις ανάλογες τοπικές δραστηριότητες των αλιευτικών συνεταιρισμών που υλοποιούνται εδώ και χρόνια σε διάφορες περιοχές συνδυάζοντας παραγωγική και κοινωνική δραστηριότητα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.