Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2020

Η Δράση στηρίζει τη ΝΔ

i-drasi-paei-nd-sunantisi-mitsotaki---skulakaki_2.w_lΣτη Νέα Δημοκρατική προσχωρεί η Δράση του Θεόδωρου Σκυλακάκη. Η εξέλιξη αυτή επισημοποιήθηκε μετά τη  συνάντηση του επικεφαλής του φιλελεύθερου κόμματος, που μέχρι τώρα συνεργαζόταν με το Ποτάμι, με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δράσης  Θεόδωρο Σκυλακάκη, Αντιπροέδρους Τάσο Αβραντίνη, Τέλη Αϊβαλιώτη, Μελίνα Δασκαλάκη και τον Γενικό Γραμματέα  Γιάννη Ανδρουλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η πολιτική ηγεσία της Δράσης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την απόφασή της να στηρίξει, όποτε γίνουν οι εκλογές, τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά το τέλος της συνάντησης, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις: 

Κυριάκος Μητσοτάκης:  «Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει την απόφαση αυτή της Δράσης και θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια.

Στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μια “Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, προσέλκυση επενδύσεων & προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων”.

Η ομάδα αυτή, με επικεφαλής τον κ. Σκυλακάκη, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τομείς και γραμματείες του Κόμματος θα υλοποιεί ειδικά έργα και δράσεις στους τομείς αυτούς. Η Νέα Δημοκρατία μεγαλώνει, διευρύνεται.

Οι πολίτες, στη βάση της Συμφωνίας Αλήθειας που τους έχουμε προτείνει, πυκνώνουν τις τάξεις μας, δημιουργώντας ένα πλειοψηφικό ρεύμα μέσα στην κοινωνία. Δεν θα τους απογοητεύσουμε».

Θεόδωρος  Σκυλακάκης: «Η Δράση στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, θα στηρίξει με όσες δυνάμεις διαθέτει τη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούμε ότι μόνο μια Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ρεαλιστικό να υλοποιήσει σήμερα μια σοβαρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια, στην οποία ελπίζουμε να συμμετάσχουν και άλλες δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο του μεταρρυθμιστικού κέντρου.

Για τον σκοπό αυτό, η Δράση θέτει στη διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη όλες τις δυνάμεις της. Τα στελέχη, τις ιδέες και την πολιτική της προσπάθεια».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.